FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικοί αγώνες του Σαββατοκύριακου

Ημερομηνία: 02-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95865″ img_size=”full”][vc_column_text]

Νίκη Τραγανού-Αλφειός  2-0

Η Νίκη Τραγανού νίκησε σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο τον Αλφειό στο Τραγανό, με σκορ 2-0. Τα γκολ μπήκαν στο β΄ μέρος για την ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα. Στο 55΄ ο Δ. Κασσιανός κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Κολοτούρος για  το 1-0.  Και στο 65΄ από σέντρα του Νίκου Κολοτούρου, ο Βατσής σημείωσε το 2-0. Ο Αλφειός του Κώστα Μπακάλη είχε και αυτός φάσεις για γκολ, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια.  Επόμενο τεστ για τους «μπλε» την προσεχή Τετάρτη με την Αχαϊκή και πάλι εντός έδρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, παιδί, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Δόξα Ν.Μ.  1-4

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε 1-4 μέσα στα Σαβάλια τον Ολυμπιακό, σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο. Οι «ερυθρόλευκοι»  προηγήθηκαν στο 12΄ με τον Χοτζάι ύστερα από κάθετη μπαλιά του Αντωνόπουλου. Η Δόξα ισοφάρισε στις αρχές του β΄ ημιχρόνου με τον Πολίτη, από ασίστ του Μπουρλάκη. Στο 50΄ έγινε το 1-2 με τον Κουλούρη και στο 70΄ το 1-3 με τον Μπλετσάκη. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε από κοντά ο Κουλούρης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουρλάκη, κεφαλιά του Παπαδάτου και απόκρουση του τερματοφύλακα.

 

Αστέρας-Προοδευτική  1-2

H πιο έμπειρη Προοδευτική νίκησε 1-2 τον Αστέρα στην Αμαλιάδα σε φιλικό ματς. Ο Αστέρας προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Γαλάνη στο 13΄. Η Προοδευτική ισοφάρισε με τον Παντελή στο 55΄. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 59΄ και στο 64΄ ο Παντελής μπήκε από δεξιά στην περιοχή, σούταρε απέκρουσε ο Σταθόπουλος, αλλά ήρθε ο Μπιτούνης και σε κενή εστία έκανε το 1-2.  Λίγο πριν το τέλος ο Έλιοτ είχε δοκάρι για να ισοφαρίσει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Αίας-Α.Ο. Κυπαρισσίας  1-2

Ο Αίας Γαστούνης σε ένα δυνατό τεστ κόντρα στην πολύ ενισχυμένη ομάδα του Α.Ο. Κυπαρισσίας, όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο Αμαλιαδίτης προπονητής, Γιάννης Δανίκας, ηττήθηκε 1-2 στη Γαστούνη. Ο Αίας του Θοδωρή Ανδριόπουλου ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με πλασέ του Καράμπελα. Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας ισοφάρισε στο 60΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζανέτου, σε παράβαση «χέρι» του Γκίνη. Στο 90΄ ο Ηλείος αμυντικός Παναγιώτης Μπουτσικάκης έκανε το 1-2 για τη μεσσηνιακή ομάδα, με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφείρη.

 

 

Ολυμπιάδα-Θύελλα  2-0

 

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου νίκησε 2-0 τη Θύελλα Καταραχίου σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο Λαντζοΐου. Διαμαντάκος και Γεωργίου ήταν οι σκόρερς για την ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου, ένα σε κάθε ημίχρονο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot