FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικό παλαιμάχων για τον Γρηγόρη Πλιάτσικα σήμερα στο Στάδιο Πύργου

Ημερομηνία: 20-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 3.30μ.μ. στο Στάδιο Πύργου θα διεξαχθεί το φιλικό παλαιμάχων στην μνήμη του τερματοφύλακα Γρηγόρη Πλιάτσικα, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στις 29 Αυγούστου σε ηλικία 74 ετών. Οι ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες είναι οι Παλαίμαχοι του Νομού Ηλείας με προπονητές του Άρη Ρουμελιώτη, Νίκο Γκίνο με τους Παλαίμαχους της Παναχαϊκής, στην οποία Παναχαϊκή είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο, ως Πατρινός και είχε αγωνιστεί ο Γρηγόρης Πλιάτσικας για πολλά χρόνια, ακόμα και στην Α΄ Εθνική. Όπως επίσης είχε αγωνιστεί και σε αρκετές ομάδες της Ηλείας (Αστέρας, Πανηλειακός, Αίας, ΠΑΕ Πύργος) καθώς για δεκαετίες ζούσε στον Πύργο, όπου είχε κάνει οικογένεια.

Με τους Παλαίμαχους του Νομού Ηλείας θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Νίκος Μπαλάσκας, Δημήτρης Αρβανίτης, Θοδωρής Ανδριόπουλος, Νίκος Γκρίλλας, Τάσος Φερεκίδης, Κώστας Κολοσκόπης, Σάκης Θεοδωρακόπουλος, Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, Κώστας Παναγόπουλος, Ανδρέας Γούρμος, Φώντας Μοσχογιάννης, Αλέξης Καλομοίρης, Νίκος Δαβουρλής, Χρήστος Μουσερής, Θοδωρής Λούρμπας, Γιώργος Γεωργιόπουλος και άλλοι.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες θα τιμήσουν με αναμνηστική πλακέτα τον γιο του Γρηγόρη Πλιάτσικα, Χριστόφορο, για την προσφορά του Γρ. Πλιάτσικα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος