FOLLOW US: facebook twitter

Φιλική νίκη της Δόξας Ν.Μ. επί του Ξενοφώντα (φωτό)

Ημερομηνία: 10-09-2023 | Συντάκτης:

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας νίκησε 2-0 σε φιλικό παιχνίδι τον Ξενοφώντα στο «Β. Μουρκιώτης» το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή σκόραρε και τα δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 67΄ σε αντεπίθεση και ύστερα από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Κυριαζόπουλος πάσαρε κάθετα στον Χριστοφοράτο, που μπήκε από αριστερά και πλάσαρε τον Κουτρουμπή (δοκάρι και γκολ). Στο 79΄, ξανά στην κόντρα, ο Γιώργος Πολίτης έβγαλε κάθετα σε θέση τετ-α-τετ τον Μιχάλη Φριντζήλα, που έστειλε με ψύχραιμο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ξενοφών του Σπύρου Αντωνόπουλου παρότι παρατάχθηκε με τρεις βασικές απουσίες (Μπέριος, Μπακατσέλος, Σκοζάι) και με τέσσερις μικρούς στην βασική 11άδα (κι άλλους 4 στον πάγκο, που έπαιξαν από το 65΄ και μετά), είχε πολύ καλή παρουσία μέχρι το 60΄. Η Δόξα, που παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Μπλετσάκη, στο 35΄ και 40΄ τραυματίστηκαν και αποχώρησαν οι Κουλούρης, Τσουκαλάς αντίστοιχα.

Δόξα Ν.Μ.: Βεντουρής, Δημητρόπουλος, A. Σαπουντζάκης, Κωστόπουλος, Κυριαζόπουλος, Χριστοφοράτος, Πολίτης, Τσουκαλάς, Παντελής, Μηλαδόπουλος Κουλούρης (Κολίτσης, Βασιλόπουλος, Σαλομπεχάι, Φριντζήλας, Π. Σαπουντζάκης, Καραμανλής).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Κολόκας, Αναμουρλίδης, Γκότσης, Διαμαντόπουλος, Κρίκος, Διονυσόπουλος, Γ. Δρακόπουλος, Γαλανόπουλος, Θ. Δρακόπουλος, Κωνσταντόπουλος (Π. Κουτσογιαννάκης, Πανταζόπουλος, Μουζής, Δημητρακόπουλος, Ξυνής).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot