FOLLOW US: facebook twitter

Φιλική ισοπαλία στο Πανηλειακός-Αίας

Ημερομηνία: 26-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πανηλειακός και Αίας Γαστούνης έδωσαν σήμερα φιλικό ματς στο Στάδιο Πύργου και αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Ήταν ένα δυνατό τεστ, οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά θέλουν χρόνο ακόμα για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 31΄ με τον Καράμπελα, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Μπαρδούση και σκόραρε. Νωρίτερα, στο 13΄, ο διαρκώς απειλητικός Ηλίας Κουλούρης είχε δοκάρι.
Στην επανάληψη, ο Αίας πίεσε περισσότερο και σε διάστημα 3 λεπτών ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ. Στο 58΄ ο Βασιλικόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Νίκος Δούλος από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1-1 και στο 61΄ ο Βράπι γύρισε τη μπάλα από δεξιά και ο Μπαρδούσης με κοντινή προβολή έγραψε το 1-2. Στις καθυστερήσεις έγινε το 2-2 με αυτογκόλ του Παπαχριστόπουλου.
Για τον Πανηλειακό δεν αγωνίστηκαν οι Τζανέτος, Πρέντι, Μπουρνέλης, Μάζης και για τον Αίαντα οι Βατσής, Κάρδαρης Γεωργόπουλος.

Πανηλειακος: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κωστόπουλος, Κολόκας, Κωτσάκης, Πολίτης, Διονυσόπουλος, Κανάνι, Τσαγκάρης, Πλαστουργός, Καράμπελας.
(Ελιοτ, Πλατής, Παπαπέτρου, Κακόγιαννος, Ρουμελιώτης, Παναγιωτακόπουλος, Αρβανίτης, Κουρλός)

Αίας: Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος, Παπαχριστόπουλος, Βασιλικόπουλος, Μπαρδούσης, Τσακοπιάκος, Μπουρούκης Δούλος, Βράπι, Σταθάτος, Κουλούρης
(Μπατζακόπουλος, Μπουζούρας, Γκρίλλας, Παναγιωτόπουλος Αλκετ, Δεληγιάννης, Λαγανόπουλος, Μανουσιάδης, Λαμπρόπουλος)

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος