FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Πανηλειακό, Πέλοπα, Ατρόμητο-Ισοπαλία στα Μακρίσια

Ημερομηνία: 13-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πελόπιο-Πανηλειακός 1-4

Ο Πανηλειακός νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον Πέλοπα στο Πελόπιο 1-4. Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν σκοράρει ήδη τρεις φορές με τον Τσαγκάρη, τον Κωτσάκη και τον Τσίγκρηλα και λίγο μετά είχε δοκάρι ο Τζανέτος. Ο Πέλοπας μείωσε στο 60΄ με τον Δάνισκα. Στο 82΄ ο Κακόγιαννος διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Πέλοπας Πύργου-Λ. Αστέρας 1-0

Ο Πέλοπας Πύργου νίκησε 1-0 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου, στο Ενωσιακό της Σπιάντζας. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή σκόραρε στο 55΄ με τον Αστερόπουλο, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Α.Ο. Μακρισίων-Θύελλα 2-2

Α.Ο. Μακρισίων και Θύελλα αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στα Μακρίσια. Ο Γιώργος Μπαχούρος σκόραρε στο 20ο λεπτό για τη Θύελλα. Ο Α.Ο.Μ. ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Σάκη Κηπουρό. Το 2-1 έγινε στο 75΄ ξανά με Κηπουρό και στο 82΄ ο Κώστας Παπαγεωργίου ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Ατρόμητος Β. –Ολυμπιάδα 2-1

Ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας νίκησε 2-1 την Ολυμπιάδα Γουμέρου. Η ομάδα του Χρήστου Γκρίλλα προηγήθηκε με τον Μπατουδάκη στο 15΄ και ο Ατρόμητος του Χρήστου Αγγελόπουλου ανέτρεψε το σκορ στο 35΄ με τον Πικέα και στο 68΄ με τον Μπαδούρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος