FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Πανηλειακό, Τραγανό, Δόξα Ν.Μ., Βρίνα, Λεχαινά

Ημερομηνία: 07-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεκόπη λόγω σύρραξης το Θύελλα-Αλφειός

 

Ο Πανηλειακός νίκησε 6-1 σε φιλικό ματς τον Ερμή στον Πλάτανο το απόγευμα του Σαββάτου. Στο α΄ ημίχρονο πρωταγωνιστές ήταν οι Νίκος Καράμπελας, Ντάνιελ Έλιοτ που πέτυχαν 3 και 2 γκολ αντίστοιχα, με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν στο 0-5. Στην επανάληψη, ο Τάσος Σακέλλης με απευθείας φάουλ μείωσε σε 1-5 και το τελικό 1-6 σημείωσε ο Κανάνι. Στο ημίχρονο Καράμπελας και Κουρλός αποχώρησαν για να παραβρεθούν στην απονομή του Αίαντα στη Γαστούνη.

Νίκη Τραγανού-Πέλοπας  3-0

Η Νίκη Τραγανού με τρία γκολ από το 67΄ και μετά, νίκησε 3-0 τον Πέλοπα Πύργου, στο Τραγανό. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Γεωργιόπουλος κι ένα ο Φώτης Καλογερόπουλος λίγο πριν τη λήξη για την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, που είχε αρκετές απουσίες (τα αδέρφια Κολουτούρου και τον Μαργαρώνη).

Ηλειακός Λ. –Αστέρας 3-1

Ο Ηλειακός Λεχαινών νίκησε 3-1 τον ανέτοιμο Αστέρα Αμαλιάδας. Οι «γαλάζιοι», που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Α2,  προηγήθηκαν με τον πολύπειρο Χρήστο Μουσερή και οι «βυσσινόλευκοι» ισοφάρισαν με τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Παρασκευόπουλο. Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου και στο β΄ μέρος ο Θεοφιλόπουλος έκανε το 2-1 στο 60΄ και ο Μουσερής ξανά, με ένα πανέμορφο γκολ, ψηλοκρεμαστό πλασέ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια.

Δόξα Ν.Μ.-Ατρόμητος Λάππα 6-2

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας βρίσκει ρυθμό, σκοράροντας έξι φορές κόντρα στον Ατρόμητο Λάππα. Το τελικό σκορ ήταν 6-2 και για την ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη που προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο με τον Κωστόπουλο, ένα αυτογκόλ και τον Μπλετσάκη. Στις αρχές της επανάληψης ο Ατρόμητος μείωσε 3-1, ο Μπουρλάκης έκανε το 4-1, οι Αχαιοί μείωσαν 4-2 και οι Παντελής, Μηλαδόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 6-2.

Θύελλα-Αλφειός 1-1

Στο γήπεδο του Ελαιώνα, το ματς μεταξύ Θύελλας και Αλφειού διεκόπη στο 80΄, μετά από σύρραξη μεταξύ παικτών και παραγόντων! Στο αγωνιστικό σκέλος η Θύελλα προηγήθηκε στο 10΄ με κεφαλιά του Παργινού από σέντρα του Κοζοκάρου και ο Αλφειός ισοφάρισε στο 75΄. Ο Τσαντίλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Λεωνίδα Καββαθά!

Κεραυνός Βρίνας -Α.Ο. Μακρισίων 2-1

O Κεραυνός Βρίνας κέρδισε την Κυριακή στο Καλλίκωμο 2-1 τον Α.Ο. Μακρισίων. Όλα τα γκολ μπήκαν στο α΄ ημίχρονο. Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου προηγήθηκε με τον Παναγιώτη Γκολφίνο, ο Α.Ο.Μ. ισοφάρισε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και ο Σάκης Κηπουρός έγραψε το τελικό 2-1.

Πέλοπας Πελοπίου-Ατρόμητος Βαρβάσαινας 0-2

Ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας νίκησε 2-0 τον Πέλοπα Πελοπίου την Κυριακή. Η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου, που θα είναι δυνατή στο πρωτάθλημα της Α2, σκόραρε δύο φορές με τον Πικέα, μία σε κάθε ημίχρονο, στο 25΄ και στο 75΄.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος