FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Ολυμπιάδα, Λ. Αστέρα, ισοπαλία στο Πελόπιο

Ημερομηνία: 14-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”120034″ img_size=”full”][vc_column_text]Ολυμπιάδα-Ερμής Πλατάνου 5-4

Η Ολυμπιάδα νίκησε 5-4 σε φιλικό ματς τον Ερμή Πλατάνου στο Γούμερο, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές απουσίες, κυρίως ο Ερμής. Η ομάδα του Γιώργου Βαρουξή προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με σκόρερς τους Μπάλλα, Κωνσταντόπουλο και στο β΄ μέρος έφτασε στο 4-0 με τους Γαλανόπουλο, Νίκο Ροδόπουλο. Ο Ερμής μείωσε 4-1 με τον Τσιμάνη, ο Μπάλλας έκανε το 5-1 και οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Τάσου Σακέλλη και Χασομέρη (2), μείωσαν στο τελικό 5-4.

Πέλοπας Πελοπίου-Α.Ο. Μακρισίων 2-2

Πέλοπας Πελοπίου και Α.Ο. Μακρισίων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Η ομάδα του Δημήτρη Μπατζάκα προηγήθηκε 0-1 με τον Σπυρόπουλο και αυτή του Παναγιώτη Δρουβιώτη ισοφάρισε με τον Σταμόπουλο. Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Α.Ο.Μ. έκανε το 1-2 με τον Παναγόπουλο και ο Καρβουνιάρης ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Το ματς επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του Γιώργου Κολοτούρου (κάταγμα), ενώ σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε και ο Τζάρο (φόβοι για ρήξη συνδέσμων), ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Λ. Αστέρας-Ηλειακός Λ. 4-1

Ο Λ. Αστέρας νίκησε 4-1 τον Ηλειακό Λεχαινών στο Σκουροχώρι. Το ημίχρονο ήταν 3-0 για την ομάδα του παίκτη-προπονητή Νίκου Σταματελάτου. Ο Λ. Αστέρας σκόραρε με τους Νικολακόπουλο (2), Σταματελάτο στο α΄ μέρος και ο Ηλειακός μείωσε 3-1 με τον Κουρή. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μέλτης Βασιλακόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot