FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/ποδηλασία: Θετικός ο απολογισμός στο Πανελλήνιο της Τρίπολης

Ημερομηνία: 13-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με θετικό πρόσημο χαρακτηρίζεται η εμφάνιση του Φιλαθλητικού στην Τρίπολη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Μάστερς. Πρόκειται για διήμερο αγώνα που αφορά ηλικίες από 30 ετών και άνω χωρισμένες ανά δεκαετία. Το Σάββατο 8 Ιουλίου διεξήχθη ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης απόστασης 20 χλμ. και την Κυριακή 9 Ιουλίου ο αγώνας της Αντοχής απόστασης 105χλμ. σε μια όμορφη διαδρομή με εκκίνηση την πλατεία της Τρίπολης που περνούσε από τα χωριά Λιμποβίτσι, Χρισοβίτσι και Πιάνα.

Η αποστολή του συλλόγου αποτελείτο από ποδηλάτες οι οποίοι τηρουμένων των αναλογιών κατάφεραν καλά πλασαρίσματα. Πιο καλά πήγε ο Κώστας Κούβελας που έκανε καλό χρόνο αλλά η έλλειψη δυνατών προπονήσεων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν εμφανής. Το Σάββατο στο χρονόμετρο ο Παναγιώτης Τσόκος κάνοντας καλή εμφάνιση για τα δεδομένα του, έφτασε στην 14η θέση της κατηγορίας του (Μάστερς Γ) κάτι που πρώτη φορά καταφέρνει και 35η Γενικής ανάμεσα σε 60 περίπου ποδηλάτες.

Οι Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Μπούσδας, Ηλίας Τσαούσης και Νίκος Διαμαντόπουλος κέρδισαν τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητά τους στον αγώνα Αντοχής δεδομένου ότι ο πρώτος στόχος ήταν η συμμετοχή και η εκπροσώπηση του σωματείου καθώς και η συγκομιδή εμπειριών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot