FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/Ποδηλασία: Σε τρεις αγώνες την περασμένη Κυριακή

Ημερομηνία: 22-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Ηλίας Τσαούσης κατέλαβε την 8η θέση στην «61η Ανάβαση Πάρνηθας»

Φιλαθλητικός παντού και το περασμένο Σαββατοκύριακο για το τμήμα ποδηλασίας του πυργιώτικου σωματείου. Πολλές οι αθλητικές αγωνιστικές ποδηλατικές εκδηλώσεις και ο Φιλαθλητικός προσπαθεί να είναι παρών.

Οι Γιώργος Βλάχος, Παναγιώτης Τσόκος στην «1η Ανάβαση Αιγιαλείας»

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή που μας πέρασε δύο ποδηλάτες του συλλόγου μετείχαν στην 1η Ανάβαση Αιγιαλείας έναν αγώνα ποδηλασίας που ανήκει στην κατηγορία των αναβάσεων και για πρώτη χρονιά διεξήχθη. Σε αυτόν τον αγώνα ο Φιλαθλητικός δυστυχώς κατέβηκε με δύο ποδηλάτες, τους Γιώργο Βλάχο και Παναγιώτη Τσόκο με καλά αποτελέσματα σχετικά με το επίπεδο προετοιμασίας τους. Ο Παναγιώτης Τσόκος κατετάγη τελικά 9ος και ο Γιώργος Βλάχος 10ος στην κατηγορία των Μαστερς Γ σε ένα ανηφορικό και δύσκολο τερέν.

Σε παρόμοιο αγώνα αλλά πολύ ιστορικό, την περίφημη «61η Ανάβαση Πάρνηθας» μετείχε έτερος ποδηλάτης του Φιλαθλητικού, ο Ηλίας Τσαούσης. Σε αυτόν τον αγώνα που μετείχε και η αφρόκρεμα της ποδηλασίας, ο ποδηλάτης του Φιλαθλητικού κατάφερε στην κατηγορία των Μάστερς Α να καταλάβει την 8η θέση και να πάρει πολύτιμα αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Ο Κυριάκος Μικελόπουλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα τριάθλου «IRONMAN».

Τέλος ο Κυριάκος Μικελόπουλος, επίσης ποδηλάτης του συλλόγου, μετείχε στον κλασικό αγώνα τριάθλου «IRONMAN» που διεξήχθη στην Βουλιαγμένη και περιλαμβάνει 1900μ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21χλμ. τρέξιμο. Σε αυτόν τον αγώνα ο Πυργιώτης IRONMAN έκανε συνολικό χρόνο 5:35:03 και κατετάγη 36ος στους 71 της κατηγορίας του, 25-29 ετών, κι έκανε εξαιρετική εμφάνιση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot