FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/Ποδηλασία: Παρουσίασε την νέα του φανέλα

Ημερομηνία: 04-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την παρουσίαση της νέας του φανέλας έκανε τη Δευτέρα, παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, το τμήμα ποδηλασίας του Φιλαθλητικού. Επελέγη η συγκεκριμένη ημέρα που είναι και σημαδιακή για να παρουσιαστεί η νέα φανέλα του συλλόγου στο κοινό όπως και οι χορηγοί του τμήματος, που αποτελούν και την στήριξη του σωματείου. Οργανώθηκε λοιπόν μια ομαδική προπόνηση με προορισμό την Αρχαία Ολυμπία και πιο συγκεκριμένα τον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαίο στάδιο κατόπιν επιλογής των ίδιων των αθλητών του για να γίνει η επίσημη φωτογράφιση του τμήματος.

Η νέα φανέλα που περιέχει τα χρώματα του σωματείου βάσει του καταστατικού του, πορτοκαλί, μαύρο και άσπρο, εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη, βελτιωμένη εμφανώς τεχνολογικά αλλά και αισθητικά με πινελιές στο ύφασμά της και στον σχεδιασμό της, όπως μαιάνδρους, που κλέβουν αμέσως το βλέμμα και εντυπωσιάζουν. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να παρευρίσκεται σύσσωμο το ποδηλατικό τμήμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και λόγω ότι κάποιοι ποδηλάτες του ζουν και εργάζονται εκτός Πύργου. Δηλαδή ενώ αριθμεί 19 άτομα ρόστερ ο Φιλαθλητικός, προχθές παρευρέθηκαν μόνο 9, αλλά ήταν κάτι που εδώ και καιρό έπρεπε να γίνει.

Οι χορηγοί του τμήματος που συνετέλεσαν τα μέγιστα και συνδράμουν στο έργο του ποδηλατικού τμήματος είναι οι: DOG PAL, Εκπαιδευτήρια Δαφαλιάς, ΕΚΟ Kalypso, Kostas Bikes, Parras Ηλεκτρικές συσκευές, OTTICA CENTER. Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτριος Βλαχαντώνης σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Ανδρέα Μπαντούνα, Λευτέρη Δαφαλιά, Νίκο Πολίτη, Κώστα και Γιάννα Παρρά, Κώστα Κούβελα και Νικόλαο Βρόντο για την ευγενική τους χορηγία και τους υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δικών τους αλλά και της φίλαθλης Ηλείας. Τέτοιες κινήσεις δίνουν πνοή στα ερασιτεχνικά σωματεία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος