FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/Ποδηλασία: Δυναμική παρουσία σε Νεμέα και Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 26-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Πάρης Καραμπάγιας, Ηλίας Τσαούσης

Έντονη αθλητική και αγωνιστική δραστηριότητα και το περασμένο Σαββατοκύριακο για τον Φιλαθλητικό με το τμήμα ποδηλασίας του. Πιο αναλυτικά σε ένα Σαββατοκύριακο που ήταν γεμάτο αγώνες και έπρεπε να γίνει κάποια επιλογή, δύο αθλητές του εκπροσώπησαν το σωματείο στον 16ο Γύρο Νεμέας, μια μεγάλη διοργάνωση, στην οποία είχαν και αξιοπρόσεκτη παρουσία. Ο Ηλίας Τσαούσης πρώτα από όλα, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση κατετάγη 14ος στην κατηγορία του τους Μαστερς Β1, κάνοντας τα 70 περίπου χλμ. της διαδρομής σε ένα χρόνο γύρω στο 2:55.

Ο έτερος αθλητής του Φιλαθλητικού, ο Πάρης Καραμπάγιας, έδειξε για ένα ακόμα αγώνα ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, μετείχε στην κατηγορία των Ανδρών και κατετάγη 9ος στην κατηγορία του, ενώ πέρασε την αψίδα του τερματισμού 75ος στην Γενική κατάταξη πράγμα που από μόνο του συνιστά επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια στα δύο αυτά παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα των αγώνων και μετέχουν στις διοργανώσεις βοηθώντας και το πυργιώτικο σωματείο. Ταυτόχρονα όμως με αυτόν τον σημαντικό αγώνα στη Νεμέα είχαμε και ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό γεγονός, αυτή την φορά στα μέρη μας που και σε αυτό ο Φιλαθλητικός είχε εκπροσώπηση. Πρόκειται για το τρίαθλο στις Θίνες Βαρθολομιού που διοργάνωσε το Ίδρυμα Ιωνάς με τον Δήμο Πηνειού.

Εκεί ο Φιλαθλητικός εκπροσωπήθηκε με 4 αθλητές που όλοι ανέβηκαν στο βάθρο της κατηγορίας τους. Πιο καλά πήγε και έκανε αισθητή παρουσία ο Κυριάκος Μικελόπουλος που κατετάγη πρώτος στην κατηγορία του και 7ος στην γενική κατάταξη παρότι δεν λογίζεται ως τριαθλητής. Ο Παναγιώτης Τσόκος επίσης ανέβηκε στο βάθρο των νικητών με την δεύτερη θέση που κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο κάνοντας έναν αξιοπρεπή χρόνο και τον 14ο καλύτερο χρόνο της Γενικής κατάταξης παρότι και αυτός δεν είναι τριαθλητής.

Οι Αλεξίδη, Τσόκος, Κληρονόμου

Εξαιρετική εμφάνιση και κάπου αναμενόμενη για την Γεωργία Κληρονόμου που επίσης ανέβηκε στο βάθρο γιατί ασχολείται αρκετά χρόνια με τους δρόμους και το τρέξιμο, που τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία της και 2η Γυναίκα στην Γενική κατάταξη. Τέλος η Άντζελα Αλεξίδη επίσης ποδηλάτισσα του συλλόγου, δοκίμασε για πρώτη φορά στο τρίαθλο και δεδομένου ότι κολυμβητικά ανήκει στον Επειό Ήλιδας έκανε εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας ότι με δυνατό στοιχείο το κολύμπι, έχει μέλλον και στο τρίαθλο. Κατετάγη 2η στην κατηγορία της και 5η γενικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος