FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/Ποδηλασία: Διαμαντόπουλος και Τσόκος διακρίθηκαν σε Τρίπολη και Ιωάννινα

Ημερομηνία: 29-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σημαντικές αγωνιστικές παρουσίες και διακρίσεις είχαμε τα δύο περασμένα Σαββατοκύριακα για το ποδηλατικό τμήμα του Φιλαθλητικού. Ένα σωματείο που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και χωρίς μεταγραφές καταφέρνει να συμμετέχει σε διοργανώσεις, παρότι δεν συγκαταλέγεται στα δυνατά σωματεία στον ελληνικό χώρο, και να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναγιώτης Τσόκος, ποδηλάτης του Φιλαθλητικού, αγωνίστηκε στον διήμερο αγώνα που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Ιωαννίνων με την επωνυμία “Γύρος Δωδώνης”. Το Σάββατο διεξήχθη το “Ζαγόρι Τime Trial” αγώνας ατομικής χρονομέτρησης όπου ο αθλητής του Φιλαθλητικού ήταν στο βάθρο των νικητών παίρνοντας την 6η θέση με καλό σχετικά χρόνο. Την Κυριακή στο Criterium που διοργανώθηκε (αγώνας circuit) κατετάγη 7ος, κάνοντας απλά μια καλή εμφάνιση.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Φιλαθλητικός εκπροσωπήθηκε και συμμετείχε στο Γύρο Τρίπολης με 2 αθλητές. Το Σάββατο ο Παναγιώτης Τσόκος αψηφώντας την βροχή και τις δυσμενείς συνθήκες μετείχε στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθη περιμετρικά της λίμνης Τάκα κάνοντας εξαιρετικό χρόνο, που όμως δεν ήταν αρκετός να του δώσει την διάκριση.

Την Κυριακή στον αγώνα αντοχής 70 περίπου χιλιομέτρων στις περιοχές γύρω από την Τρίπολη, μετείχε ο Νίκος Διαμαντόπουλος κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση για το επίπεδο προετοιμασίας του και καταφέρνοντας πολύ καλό πλασάρισμα στην μέση περίπου την τελικής κατάταξης και στην 12η θέση της κατηγορίας των Μάστερς Α όπου μετέχει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot