FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός: Διοργανώνει Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις στον Πύργο

Ημερομηνία: 08-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Σταύρος Μυλωνάς, Έλενα Παναγιωτακοπούλου

Μια μεγάλη διοργάνωση ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο Φιλαθλητικός τις επόμενες μέρες στον Πύργο, αλλά αυτή την φορά για το τένις. Πρόκειται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 κάτω των 18 ετών, για παιδιά γεννηθέντα από το 2005-2010.  Μια τέτοια διοργάνωση πρώτη φορά έρχεται στα μέρη μας και σίγουρα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και πρόκληση η ανάληψή της από τον σύλλογο τένις της πόλης του Πύργου, αφού θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλου του ελληνικού τένις.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς την Τρίτη 14 Νοεμβρίου. Ο Φιλαθλητικός θα φιλοξενήσει το τουρνουά και τις αποστολές των ομάδων στο τένις κλαμπ του στην Κατακόλου, όπου διαθέτει 3 χωμάτινα γήπεδα ενώ Επιδιαιτητής των αγώνων ορίστηκε η κα Σάντυ Καλόγρη με διευθυντές του αγώνα τους κ.κ. Γιακουμή Κώστα και Παπαβασιλείου Χρήστο. Τεχνική υποστήριξη θα παρέχουν οι ομοσπονδιακοί Αλεξίου Νίκος και Μίζιος Δημήτρης.

Οι Χαράλαμπος Καζάκος, Νίκος Κηπουρός.

Ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ακαδημίας θα διεξαχθεί το αντίστοιχο πρωτάθλημα των U14. Από πλευράς Φιλαθλητικού θα αγωνιστούν οι : Σταύρος Μυλωνάς, Νικόλαος Κηπουρός και Έλενα Παναγιωτακοπούλου. Ο Μυλωνάς αγωνίζεται το πρωί του Σαββάτου στις 9μ.μ., ο Κηπουρός στις 13.30 και η Παναγιωτακοπούλου στις 14.45. O μικρότερος Γιάννης Τεμπέλης θα αγωνιστεί το πρωί της Παρασκευής στην Ολυμπιακή Ακαδημία στην Ολυμπία για τα U14.  Μια όμορφη και απαιτητική εμπειρία και τους 4 τενίστες του Πύργου που μακάρι να τους αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Μεγάλος απών, ο Χαράλαμπος Καζάκος που λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει.

Ο Γιάννης Τεμπέλης.

Μ. Κωνσταντίνου

«Τένις υψηλού επιπέδου»

Ο προπονητής τένις και ψυχή του ομίλου, κ. Μέμνωνας Κωνσταντίνου, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε εδώ στις εγκαταστάσεις μας μια τόσο σημαντική διοργάνωση αλλά και ευθύνη να πάνε όλα καλά και οι συμμετέχοντες αθλητές όλων των σωματείων να περάσουν καλά και να μην λείψει τίποτα από την διοργάνωση και να ευχαριστηθούν τους αγώνες. Είναι επίσης σημαντική η δυνατότητα για τους νέους τενίστες που ασκούνται στους κόλπους του συλλόγου μας, να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους, ενώ είναι και μια ευκαιρία για τον κόσμο της πόλης μας να δει τένις υψηλού επιπέδου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot