FOLLOW US: facebook twitter

Φιλανθρωπικός αγώνας: Λάμψη αστέρων στον Πύργο για την μικρή Διονυσία (φωτό)

Ημερομηνία: 15-12-2021 | Συντάκτης:
Διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Πύργου, υπό την παρουσία 600 περίπου φιλάθλων, φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για την οικονομική στήριξη της οικογένειας της 4χρονης Διονυσίας Ροδοπούλου, η οποία διαγνώστηκε πριν ένα χρόνο με όγκο στον εγκέφαλο, έχει κάνει ήδη δύο χειρουργεία και πρέπει να συνεχίσει την θεραπεία της, με τα έξοδα να είναι δυσβάσταχτα. Στο Στάδιο Πύργου για να στηρίξουν την μικρή Διονύσια βρέθηκαν σπουδαίοι έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Βασίλης Λάκης και ο Νίκος Νταμπίζας.
Για την ιστορία οι επίλεκτοι διεθνείς με προπονητή τον Κώστα Μπακάλη επικράτησαν με σκορ 2-1 των επίλεκτων της Ηλείας των Α. Τρυφωνόπουλου-Ν. Αντωνόπουλου. Το σκορ άνοιξε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με κεφαλιά-ψαράκι στο 16΄ από σέντρα του Γιώργου Καραγκούνη και στις αρχές του β΄ ημιχρόνου ο Παναγιώτης Τσαγκάρης ισοφάρισε 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Νίκος Δαβουρλής στο 53΄ με σουτ από κοντά, ύστερα από σέντρα του «Τζόλε».

Επίλεκτοι διεθνείς (Κ. Μπακάλης):

Θεοδωρακόπουλος, Λάκης, Αρβανίτης, Νταμπίζας, Μιλοσέσκι, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Κεφαλας, Καραγκούνης, Τζόρτζεβιτς, Λυμπερόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Α.Αντωνόπουλος, Δαβουρλής, Λιόσης, Τζανέτος, Τσαντίλης, Μπρης.

Επίλεκτοι Ηλείας (Α. Τρυφωνόπουλος- Ν. Αντωνόπουλος):

Κουρλός, Κολόκας, Τσίτσος, Δαλαβούρας, Μπ. Χριστακόπουλος, Δημάκης, Δούλος, Κ. Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος, Μάζης, Καράμπελας. Αγωνίστηκαν και οι Κουτρουμπής, Τσαγκάρης, Γιαννακόπουλος, Βασιλικόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης, Σ. Παπαγεωργίου, Μπαχούρος, Θ. Καλαντζής, Καρβουνιάρης.

Κώστας Πλιάγκος

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος