FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους: Ψάχνει εθελοντές για το 22ο Φεστιβάλ!

Ημερομηνία: 24-10-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98970″ img_size=”full”][vc_column_text]Άτομα με ενθουσιασμό, συνέπεια και διάθεση για την προετοιμασία και υλοποίηση της 22ου Φεστιβάλ, της 19ης Camera Zizanio και των παράλληλων εκδηλώσεων, στον Πύργο και την Αμαλιάδα, συμβάλλοντας έτσι στην διεξαγωγή ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής, αναζητά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Οι εθελοντές, αποτελούν για το Φεστιβάλ τον συνδετικό του κρίκο με τον κόσμο του Πύργου και της Αμαλιάδας, τους φιλοξενούμενους και τα παιδιά, γι’ αυτό και η συμβολή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία του. Αυτό συνεπάγεται την ουσιαστική συμμετοχή τους σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων και εργασιών, τη δέσμευσή τους, αλλά και την απόκτηση σημαντικής εμπειρίας και χρήσιμων μαθημάτων.

Εκτός από τη συμμετοχή σε ένα μεγάλο, επιτυχημένο πρόγραμμα και την θέαση δεκάδων ταινιών από 59 χώρες, καθώς και των καλλιτεχνικών δημιουργιών παιδιών και σχολείων, οι εθελοντές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις υπάρχουσες δεξιότητες και τις γνώσεις τους, αλλά και να αποκτήσουν νέες. Μέσα από την ενεργή συμμετοχή στα project, τα εργαστήρια, τις δράσεις του Φεστιβάλ και την επαφή με δημιουργούς και επαγγελματίες του κινηματογράφου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι εθελοντές αποκτούν πολύτιμα εφόδια, ειδικά αν σπουδάζουν ή απασχολούνται στον χώρο του κινηματογράφου.

Παροχές του Φεστιβάλ προς τους εθελοντές

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας παρέχει στους εθελοντές τα εξής:

-Μετακίνηση με τα μέσα της Διοργάνωσης.

-Συμμετοχή σε εργαστήριο μόνο για τους εθελοντές.

-Βεβαίωση συμμετοχής στο Φεστιβάλ.

Προσόντα – προϋποθέσεις

Οι εθελοντές πρέπει να είναι 18 ετών και άνω. Ως σημαντικά στοιχεία κρίνονται, η ευγένεια, η υπευθυνότητα, η συνέπεια, οι επικοινωνιακές δεξιότητες, το δημιουργικό και ομαδικό πνεύμα, καθώς και η ικανότητα εργασίας υπό πίεση. Η γνώση ξένων γλωσσών, η εξοικείωση με την ψηφιακή τεχνολογία, η επαφή με παιδιά στα πλαίσια δημιουργικής απασχόλησης θα συνεκτιμηθούν.

Καθήκοντα εθελοντών

Οι εθελοντές μπορούν να απασχοληθούν σε διάφορους τομείς του Φεστιβάλ, όπως η γραμματεία-επικοινωνία, οι αίθουσες προβολής, η φιλοξενία, τα εργαστήρια, οι παράλληλες εκδηλώσεις κ.ά. Μερικά από τα καθήκοντα των εθελοντών είναι οι παρουσιάσεις στο διαγωνιστικό πρόγραμμα, στα αφιερώματα και στις ειδικές προβολές, ο ανεφοδιασμός των αιθουσών προβολής με προωθητικό υλικό (πρόγραμμα προβολών, αφίσες κλπ.), η κίνηση των φιλοξενουμένων, η υποστήριξη της Γραμματείας και της Επικοινωνίας για την διεξαγωγή σεμιναρίων και παράλληλων εκδηλώσεων, Υπηρεσίες διερμηνείας και επικοινωνία ομάδων workshop κλπ με πολυεθνικό/διεθνή χαρακτήρα. (Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας: Αγγλική, Ιταλική, Ισπανική, Γαλλική, Γερμανική, Ρωσική κ.ά.), οπτικοακουστική καταγραφή εκδηλώσεων κ.α

Κατάθεση αιτήσεων

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 20/11/2019 στον σύνδεσμο του Φεστιβάλ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται σε αυτόν τον σύνδεσμο https://vp.eventival.eu/olympiafestival/22nd/custom-form/volunteer-registration-form/edit[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot