FOLLOW US: facebook twitter

Φεστιβάλ «FUN BASKET» στις 2 Απριλίου στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 23-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, διοργανώνει Φεστιβάλ «FUN BASKET» την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας.

Το Φεστιβάλ “FUN BASKET” απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄ Δημοτικού (4 έως 7 ετών) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν α) όλες οι μαθήτριες και μαθητές των σχολείων και β) αθλήτριες και αθλητές των σωματείων της περιοχής της παραπάνω ηλικιακής ομάδας. Ώρες διεξαγωγής: 10:00- 11:30 και 11:30-13:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ. «FUN BASKET», με παιγνιώδεις ασκήσεις, σε χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες.

Προϋπόθεση συμμετοχής των αθλητών στο Φεστιβάλ, είναι η συμπλήρωση της φόρμας συναίνεσης από τον κηδεμόνα, η οποία πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος της Ε.Ο.Κ. κατά την είσοδο του παιδιού στο γήπεδο.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την υπεύθυνη του προγράμματος «FUN BASKEΤ» της Ε.Ο.Κ. κα Ελένη Καλαϊτζάκη, στο τηλ. 6945 101 669.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος