FOLLOW US: facebook twitter

Στη φάκα 56χρονος χασισοκαλλιεργητής στον Αμπελόκαμπο

Ημερομηνία: 08-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

xasis-ampelokampos

Με 1.170 γραμμάρια χασίς και 28 δενδρύλλια – Και ο ανιψιός του με χασίς και όπλο

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Αμαλιάδας βρέθηκε χθες ένας 56χρονος από τον Αμπελόκαμπο που κατείχε και καλλιεργούσε χασίς. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν την ποσότητα των ναρκωτικών και τα δενδρύλλια χασίς που εντόπισαν ενώ σε βάρος του 56χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Όμως σε παράλληλη επιχείρηση των αστυνομικών συνελήφθη και ο 41χρονος ανιψιός του, που κατείχε και ναρκωτικά και όπλο.

Η σύλληψη του 56χρονου
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν τον 56χρονο στην Αμαλιάδα και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν και κατάσχεσαν ένα φιξάκι και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μικροποσότητες κάνναβης καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 56χρονου, στον Αμπελόκαμπο Ηλείας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και κατάσχεσαν τα εξής:

•       Τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και  170 γραμμαρίων
•       Δεκατρία (13) φυτώρια κάνναβης τα οποία ο δράστης  καλλιεργούσε σε αυτοσχέδιες  γλάστρες στο σαλόνι της οικίας
•       Πέντε συσκευασίες με σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 109 γραμμαρίων
•       Ένα πλαστικό βαρέλι με υπολείμματα
•       Ένα τρίφτη κάνναβης

Έπειτα στην αυλή του σπιτιού του 56χρονου οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμα δεκαπέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ογδόντα εκατοστών τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε είτε στο έδαφος είτε σε γλάστρες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

xasis-ampelokampos2

Συνελήφθη και ο ανιψιός με χασίς και όπλο

Συμπτωματικά χθες το πρωί συνέλαβαν και τον 41χρονο ανιψιό του 56χρονου, ο οποίος εμπλέκεται και αυτός σε υπόθεση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα βρέθηκε να κατέχει ποσότητα χασίς και ένα όπλο. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ερευνώντας στοιχεία και πληροφορίες που έφεραν τον 41χρονο να κατέχει και να διακινεί ποσότητες κάνναβης στην περιοχή, τον εντόπισαν και σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία του, στον Αμπελόκαμπο Ηλείας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατάσχεσαν τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 134 γραμμαρίων, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια θήκη πιστολιού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος