FOLLOW US: facebook twitter

Φ. Σαχινίδης: «Οι ψηφοφόροι να στείλουν μήνυμα ισχυρής εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή»

Ημερομηνία: 22-05-2024 | Συντάκτης:

Επίσκεψη του υπ. Ευρωβουλευτή στην Ηλεία

Σειρά συναντήσεων με φορείς αλλά και πολίτες της Ηλείας, είχε ο πρώην Υπουργός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Φίλιππος Σαχινίδης.

Ο πρώην υπουργός, κατά την περιοδεία του στην Ηλεία, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα των Δήμων και ειδικά του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων από τους αντιδημάρχους και τον αναπληρωτή Δήμαρχο καθώς επίσης και για τα σοβαρά προβλήματα του αρδευτικού δικτύου του Νομού, το οδικό του δίκτυο και τα ζητήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους.

Ακολούθησε συνάντηση με φίλους του κόμματος αλλά και δημότες της Γαστούνης όπου και συζήτησαν για τις επικείμενες Ευρωεκλογές ενώ στην συγκέντρωση ομιλία που πραγματοποίησε στον Πολυχώρο της Αμαλιάδας τόνισε την ανάγκη να σταλεί ένα διπλό μήνυμα στη ΝΔ από τους ψηφοφόρους: “Ισχυρή εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή, αξιωματική αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ με ισχυρό ποσοστό

Με δηλώσεις του, ο κ. Σαχινίδης, επισήμανε: “Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μου με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης της Ηλείας, αναδείχθηκε μια σειρά ζητημάτων, τα οποία χρήζουν προσοχής. Το πρώτο αφορά την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου στο οδικό δίκτυο «Πύργου-Τσακώνας», η οποία παραμένει ακόμη στα χαρτιά, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης. Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα είναι η απουσία σχεδίου για την ανασυγκρότηση της πυρόπληκτης Ηλείας, το οποίο διαρκώς εξαγγέλλεται και συνεχώς δεν υλοποιείται. Τέλος, ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα είναι η ανάγκη στελέχωσης των νοσοκομείων της Ηλείας με το κατάλληλο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot