FOLLOW US: facebook twitter

Εξώδικη διαμαρτυρία από Βεργοπούλου σε Γιατρά – «Ψεύδεσαι και συκοφαντείς συνειδητά»

Ημερομηνία: 17-01-2022 | Συντάκτης:

-Ζητά την ανάκληση της επίμαχης φράσης περί διορισμού από τον γραμματέα της ΝΕ Ηλείας του ΚΙΝΑΛ


Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Δεν προβλέπεται «παύση πυρός» σύντομα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ της Ηλείας, αφού η Εύη Βεργοπούλου έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στον γραμματέα της Νομαρχιακής, Σάκη Γιατρά, με την οποία του καταλογίζει συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή της τιμής και της υπόληψής της λόγω της φράσης «ενώ έχουμε και την άλλη περίπτωση ‘συντρόφου’ που 3 μήνες πριν τις εσωτερικές διαδικασίες διορίζεται στον ΟΑΕΔ».

Η κα Βεργοπούλου επισημαίνει στον κ. Γιατρά πως «φωτογραφίζει» τον διορισμό της στον ΟΑΕΔ ως ρουσφέτι του νέου προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, με περιφρονητικές και προσβλητικές αξιολογικές κρίσεις όπως ότι «πολλοί έγιναν “σύντροφοι” από το πουθενά και βρέθηκαν να στηρίζουν την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη για να ικανοποιήσουν προσωπικές επιδιώξεις στην πορεία».

«Ως γνωστόν είμαι πρόσωπο που κατήλθα υποψήφια στις Βουλευτικές εκλογές του 2015 με το ΠΑ.ΣΟ.Κ (σε δυο εκλογικές διαδικασίες), στις Βουλευτικές εκλογές του 2019 με το ΚΙΝ.ΑΛ. καθώς υπηρέτησα και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος από το 2014 έως το 2019, με την παράταξη του Περιφερειάρχη και υποστηριζόμενου από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Απόστολου Κατσιφάρα. Εσείς όμως με υποδεικνύετε και με φωτογραφίζετε ως διορισθείσα στον ΟΑΕΔ 3 μήνες πριν τις εσωτερικές διαδικασίες, αφού είναι πασίγνωστο πως δεν υπάρχει άλλο στέλεχος από τη Ηλεία που να διορίσθηκε στον ΟΑΕΔ, υπονοώντας πως η πρόσληψή μου συνέπεσε με τις εσωτερικές διαδικασίες όπου προφανώς η στήριξή μου στο πρόσωπο του νέου Προέδρου αποτελεί ρουσφέτι αφού συνέπεσε με τον διορισμό μου στον ΟΑΕΔ» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι ο διορισμός προήλθε από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2017.

«Σας ενημερώνω λοιπόν προς αποκατάσταση αυτής της κατάπτυστης ανακοίνωσης, ότι συμμετείχα σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ 15Κ/2017 και με ΦΕΚ 34/20-10-2017 και ο διορισμός μου έλαβε χώρα την 25 η Μαΐου 2021 στο με αριθμό 1195 ΦΕΚ. (…) Επειδή εμφανέστατα έχετε σκοπό να με εξευτελίσετε, να με υποτιμήσετε, να με συκοφαντήσετε και εν τέλει να με απαξιώσετε, σε πλήθος ανθρώπων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο της Ηλείας αλλά και της Ελλάδας, στα socialmedia και όχι μόνον, σπιλώνοντας την προσωπική μου ακεραιότητα και την επαγγελματική αξιοπιστία μου, αφού με εμφανίζετε ως άτομο ανήθικο, που δήθεν εκμεταλλεύτηκα την πολιτική μου επιλογή», αναφέρει στην εξώδικη διαμαρτυρία της και ζητά τη δημόσια ανάκληση της επίμαχης φράσης και αντικατάστασή της με δήλωση που θα αποκαθιστά την προσβολή της προσωπικότητάς, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη σε διαφορετική περίπτωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος