FOLLOW US: facebook twitter

Εξιχνίαση κλοπής σε Ι.Ν. στα Καβάσιλα και δικογραφία για υπεξαίρεση στη Βάρδα

Ημερομηνία: 10-07-2024 | Συντάκτης:

Εξιχνιάσθηκε, από τους αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε σε Ιερό Ναό στα Καβάσιλα Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται ένας συνεργός του.

Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενοι στις 04-07-2024, στα Καβάσιλα Ηλείας, εισήλθαν σε Ιερό Ναό και αφαίρεσαν έναν επίχρυσο σταυρό, μία ασημένια λόγχη και μία ασημένια λαβίδα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σχηματισμός δικογραφίας για υπεξαίρεση

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, διότι σύμφωνα με καταγγελία, υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, που προορίζονταν για την πληρωμή αλλοδαπών εργατών γης στην Βάρδα Ηλείας.

Στο μεταξύ, συνελήφθη στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.

Επίσης, συνελήφθη , στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για κλοπή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot