FOLLOW US: facebook twitter

Έξι θέσεις για Ωδείο και Χορευτικό Δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 19-06-2024 | Συντάκτης:

-Με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπή για την κάλυψη των αναγκών

Σε προσλήψεις για την κάλυψη των αναγκών των δομών του Ωδείου και του Χορευτικού, θα προχωρήσει ο Δήμος Ήλιδας, μετά την πρόσφατη απόφαση που έλαβε η Δημοτική Επιτροπή ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Ο προγραμματισμός αφορά προσλήψεις έξι ατόμων, προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με αντίτιμο έτους 2024.

Σύμφωνα με την απόφαση, το κόστος μισθοδοσίας του προσωπικού που παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες δεν απαιτείται να καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το καταβαλλόμενο από τους πολίτες αντίτιμο, αλλά αρκεί να καλύπτεται σε ποσοστό τουλάχιστον εβδομήντα τοις εκατό (70%) από την καταβολή διδάκτρων στις πολιτιστικές και αθλητικές δομές (δημοτικά ωδεία, εικαστικά εργαστήρια, δημοτικά γυμναστήρια, κολυμβητήρια κ.λπ.), ενώ το λοιπό ποσό θα καλύπτεται από τον προϋπολογισμό του φορέα.

Οι θέσεις που προβλέπονται είναι:

Για το Πολιτιστικό τμήμα:

α) Ωδείο (Θέσεις 6):

καλλιτεχνικός διευθυντής ωδείου 1 ΤΕ

καθηγητής πιάνου 1 ΤΕ

καθηγητής κλασσικής κιθάρας 1 ΤΕ

καθηγητής μπουζουκιού 1 ΤΕ

καθηγητής υποχρεωτικών θεωρητικών 1 ΤΕ

Για την οικονομία των θέσεων αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν επαρκούν οι εισφορές των μελών του ωδείου για την κάλυψη της μισθοδοσίας, προτείνεται κατά την ανακοίνωση της προκήρυξης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής να καλύψει το μάθημα των ανώτερων θεωρητικών. Έτσι, εξασφαλίζεται μία θέση, για την κάλυψη των αναγκών άλλων δομών.

Επίσης, προβλέπεται για το χορευτικό, μία θέση καθηγητή καθηγητής παραδοσιακών χορών 1 ΠΕ και ελλείψει αυτού ΔΕ απόφοιτος ΔΙΕΚ , ΙΕΚ.

Mαρία Καραμπάτση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot