FOLLOW US: facebook twitter

Έξι σύγχρονες ειδικότητες στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Πύργου: Σπουδές και εργασία μαζί!

Ημερομηνία: 30-08-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95769″ img_size=”full”][vc_column_text]Ειδικότητες με άμεση αποκατάσταση προσφέρουν για ακόμα μια χρονιά τα ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ του Πύργου καθώς είναι συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας της περιοχής. Οι σπουδαστές, ταυτόχρονα με τις σπουδές τους, εργάζονται σε τοπικές επιχειρήσεις αντίστοιχες της ειδικότητας που παρακολουθούν και αμείβονται για την πρακτική τους άσκηση ενώ τους παρέχεται και ασφαλιστική κάλυψη.

Στις Σχολές ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ του Πύργου, θα λειτουργήσουν φέτος έξι σύγχρονες ειδικότητες και συγκεκριμένα:

-Τεχνιτών Εργαλειομηχανών

-Τεχνιτών Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου

-Υφάσματος Ένδυσης

-Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

-Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής

-Αισθητικής Τέχνης

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι κατέχουν ενδεικτικό τουλάχιστον της Α’ τάξης Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή πτυχίου ΕΠΑΣ ή ΕΠΑΛ και έχουν γεννηθεί τα έτη 1996-2003.

Στους σπουδαστές παρέχεται αναβολή στράτευσης και πρακτική άσκηση για 2 χρόνια σε τοπικές επιχειρήσεις ενώ σε όσους διαμένουν άνω των 30 χλμ από τις σχολές, παρέχεται σίτιση και στέγαση.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν: Τηλ. 2621033012- 33154, Δ/νση 4ο χλμ Πύργου Πατρών, ΕΠΑΣ Οαεδ Πύργου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot