FOLLOW US: facebook twitter

Έχασε τη ζωή του στην είσοδο του χωριού του: Νεκρός 77χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Δαφνιώτισσα

Ημερομηνία: 11-01-2019 | Συντάκτης:

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί την είσοδο του χωριού του ο 77χρονος Γιώργος Χαραλαμπόπουλος. Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις εννέα το πρωί της Πέμπτης στη Δαφνιώτισσα, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 52χρονος, που επίσης κατάγεται από το χωριό.

Το τραγικό ατύχημα συνέβη όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο 77χρονος είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου – στην δεύτερη είσοδο του χωριού – δίπλα στο παρακείμενο αγρόκτημά του για να φορτώσει ξύλα στο αυτοκίνητό του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ βρισκόταν πίσω από το οχήμά του μάρκας Rover παρασύρθηκε από τον 52χρονο οδηγό που οδηγούσε ένα TOYOTA Corolla. Ο 77χρονος έπεσε πάνω στο καπό το αυτοκινήτου και χτύπησε με το κεφάλι πάνω στο παρμπρίζ.

Σοκαρισμένος ο 52χρονος οδηγός επικοινώνησε άμεσα με την Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Εκτιμάται πως ο θάνατός του επήλθε ακαριαία. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σιμόπουλου όπου οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Για το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας που επιλήφθηκε του περιστατικού, ενώ τα τραγικά μαντάτα έφτασαν αμέσως στη Δαφνιώτισσα και στους συγχωριανούς του εκλιπόντος προκαλώντας λύπη για τον χαμό του Γ. Χαραλαμπόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος