FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετικό αφιέρωμα στην ξενιτιά – Συγκινητική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ηλείων “Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ

Ημερομηνία: 25-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτισμός

Εκδήλωση αφιερωμένη στην ΞΕΝΙΤΙΑ και την ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, διοργάνωσε με επιτυχία στο θέατρο Απόλλων του Πύργου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλείων “Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ”.

Τα μέλη της Μικτής χορωδίας Πύργου υπό την καλλιτεχνική Δ/νση του Μαέστρου-Μουσικού κ.Θοδωρή Παναγόπουλου, απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο τραγούδια για την ξενιτιά, προκαλώντας στο πολυπληθές κοινό ρίγη συγκίνησης.

Η κ.Ρούλη Μαλλιοπούλου τραγούδησε με τη θεσπέσια φωνή της τον πόνο του μισεμού και της ξενιτιάς! Στο πιάνο τους συνόδευε με τρόπο αριστοτεχνικό η κ .Κων/να Αναστοπούλου και ο κ. Ζερμαίν Ραμαροσον παίζοντας φυσαρμόνικα!

Αφηγήτριες με τρόπο απαράμιλλα εκφραστικό ήσαν η κ .Αθηνά Κοντου πρ.Προϊσταμένη 1ου Νηπιαγωγείου Πύργου, η κ. Νάνσυ Καμπά -Πετροπούλου Αγιογράφος -Ζωγράφος μέλος της Μικτής χορωδίας Πύργου, η κ.Κων/να Δημοπούλου Φιλόλογος -Δημόσιος Υπάλληλος, η κ.Νατάσα Κοντολετα Δικηγόρος -Μεταφράστρια-Ποιήτρια -Αρθρογράφος-Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.


Απαγγελίες έγιναν από την κ.Χαρά Ρορρη Επίτιμη Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης και τις κυρίες Ν. Πετροπούλου και Κ. Δημοπούλου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαρά Ρορρη απένειμε ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ Πλακέτα στο Μαέστρο κ. Θεόδωρο Παναγόπουλο και στα μέλη της Μικτής χορωδίας Πύργου, καθώς και ανθοδέσμες σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Τέλος απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της εκδήλωσης και στο πολυπληές κοινό που τίμησε το Σύλλογο και την εκδήλωση του με την παρουσία του!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot