FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετική βραδιά πιάνου με τον Χρήστο Τσατσαμπά στον Ηχόκηπο Επιταλίου

Ημερομηνία: 22-07-2024 | Συντάκτης:

Με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος «Επί της Αλός»

Μια εξαιρετική μουσικά βραδιά πιάνου χάρισε στον Ηχόκηπο του Αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου στο Επιτάλιο, ο εκπληκτικός Χρήστος Τσατσαμπάς με μελωδίες και τραγούδια του κόσμου, όλα περασμένα από το δικό του προσωπικό φίλτρο.

Στον μοναδικό χώρο του Ηχόκηπου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου «Επι της Αλος» διοργάνωσε για μια ακόμα φορά μια ξεχωριστή εκδήλωση στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Πολιτισμού, την οποία παρακολούθησαν και απόλαυσαν, κρατώντας ένα ποτήρι κρασί από το Οινοποιείο «Θρύον» Παπανδρινόπουλος- Μπάρκα Ο.Ε. πολύς κόσμος όχι μόνο από το Επιτάλιο αλλά και τις γύρω περιοχές. Στην όμορφη εκδήλωση, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής και ο αντιδήμαρχος Νίκος Θεοδώρου.

Ο καταξιωμένος σολίστ πιάνου Χρήστος Τσατσαμπάς παρουσίασε εμβληματικές συνθέσεις για σόλο πιάνο υψηλών δεξιοτεχνικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων, Ελλήνων και ξένων συνθετών και εισέπραξε το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων. Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Επί της Αλός» Ράνια Τζαβάρα στο σύντομο χαιρετισμό της, καλωσόρισε το μουσικόφιλο κοινό και το ευχαρίστησε που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ήταν εκεί και τους προσκάλεσε και στην επόμενη εκδήλωση τους, το προσεχές Σάββατο 27 Ιουλίου και πάλι στο Αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου όπου και θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης εικαστικών, αφιερωμένης στον Τάκη Σινόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot