FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετική εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού: «Με το τραγούδι και το θέατρο στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο και την Κατοχή»

Ημερομηνία: 25-10-2024 | Συντάκτης:

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, γεμάτη φωνές και χαμόγελα , πραγματοποιήθηκε  την  Τετάρτη το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Βαρθολομιού , η πρώτη γιορτή για φέτος, του Μουσικού Σχολείου. Βαρθολομιού γιορτάζοντας την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Τίτλος της εκδήλωσης   «Με το τραγούδι και το θέατρο στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο και την Κατοχή» όπου η χορωδία του σχολείου μαζί με μουσικά όργανα, τραγούδησαν και έπαιξαν  τραγούδια εμπνευσμένα από το ηρωϊκό έπος του ‘ 1940.  Το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού με την μουσική του εκδήλωση, τίμησε  τον αγώνα του ελληνικού λαού ενάντια στην Ιταλική φασιστική επίθεση της 28ης Οκτωβρίου 1940, εξέφρασε με την εκδήλωση του την ευγνωμοσύνη του για τον αγώνα αυτό και τις θυσίες του για την ελευθερία της πατρίδας  μας.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί  τους μαθητές και καθηγητές για την ΄9ομροφη εκδήλωση τονίζοντας «Ευχαριστούμε τόσο πολύ τα παιδιά που μας χάρισαν μια τέτοια ανάμνηση και τους εκπαιδευτικούς που τα έχουν αγκαλιάσει σαν δικά τους παιδιά  Τέλος, όλους όσους βοήθησαν στην πραγμάτωση της εκδήλωσης και όσους παρευρέθηκαν , χαρίζοντας το πιο αυθόρμητο και δυνατό χειροκρότημά τους. Εις το επανιδείν!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot