FOLLOW US: facebook twitter

Έβαλε τέλος στη ζωή του 76χρονος στο Κολίρι

Ημερομηνία: 24-07-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”88368″ img_size=”full”][vc_column_text]Απαγχονισμένος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ένας 76χρονος συνταξιούχος αστυνομικός στο αγρόκτημα του στην ΤΚ Κολιρίου του Πύργου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος έφυγε από το σπίτι του νωρίς το απόγευμα λέγοντας στις δύο του κόρες ότι θα πάει για αγροτικές εργασίες στο αγρόκτημα που διατηρεί στην περιοχή.

Όμως τα λεπτά και οι ώρες κυλούσαν βασανιστικά και οι κόρες περίμεναν –ματαία όπως αποδείχθηκε- τον πατέρα τους να επιστρέψει. Κάποια στιγμή, αφού νύχτωσε, μετέβησαν οι ίδιες στο χωράφι για να τον εντοπίσουν ανησυχώντας μην έχει πάθει κάτι.

Εκεί όμως αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς ο 76χρονος πατέρας τους είχε κρεμαστεί από δέντρο στο κτήμα. Παρά το αρχικό σοκ, κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί μπροστά τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αυτόχειρας άφησε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο φέρεται να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν την ενέργεια.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot