FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο από τη Διοίκηση του Α.Ο. Ξενοφών, για την επιτυχημένη σεζόν

Ημερομηνία: 21-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ξενοφών εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη φετινή απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας, που σημαδεύτηκε από την κατάκτηση του νταμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο). Οι διοικούντες τον Ξενοφώντα κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο τεχνικό τιμ και κάθε παίκτη ξεχωριστά, όπως επίσης και στον γενικό αρχηγό Αλέξη Κωστόπουλο αλλά και τον γιατρό της ομάδας, Φώντα Σταυρόπουλο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Πέρασαν μερικές μέρες από την 1η Ιουνίου και το σφύριγμα της λήξης στο Λαντζόι, που ανέδειξε τον Ξενοφώντα πρωταθλητή Α1 και λιγότερες από την φιέστα, με το «ονειρεμένο» οικογενειακό φιλικό και τις απονομές, για την ανεπανάληπτη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου, πρωτάθλημα και κύπελλο μαζί, στην ίδια σαιζόν. ΝΤΑΜΠΛ, δύσκολο, παλληκαρήσιο, δίκαιο αποτελεί την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Πριν περάσουμε στους πρωταγωνιστές, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, πρώτα τη διοργανώτρια, διοίκηση της ΕΠΣΗ και τον πρόεδρο κ. Κουλούρη για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1, τον κ. Σάκη Καραλάγα για το δύσκολο έργο του με το πρόγραμμα των αγώνων και στο πρόσωπο του κ. Στέλιου Κυριακάκη, όλους τους Ηλείους διαιτητές και επόπτες για τη δύσκολη αποστολή τους και το υψηλό επίπεδό τους. Επίσης την κ. Λουμιώτη Βάσω και τον κ. Λαμπρόπουλο Βασίλη για τη βοήθειά τους όποτε χρειάστηκε. Ευχαριστούμε τις διοικήσεις και τους παράγοντες όλων των ομάδων για τη φιλοξενία τους στους εκτός έδρας αγώνες μας, πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Στα δικά μας τώρα, ευχαριστούμε το δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο για κάθε δυνατή υλικοτεχνική βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα, με τους υπαλλήλους του Δήμου, τους χορηγούς της ομάδας (θα αναφερθούμε σε όλους, με ξεχωριστό ευχαριστήριο), στους πολίτες του Δήμου για τη συμπαράσταση στους αγώνες και την οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια, και τέλος στους «αξεπέραστους» ULTRAS 19, που και τη φετινή χρονιά, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, σ’ όλους τους μεγάλους αγώνες της ομάδας, εμψύχωναν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τους παίχτες και γίνονταν ένα με αυτούς, μετά τις μεγάλες επιτυχίες.

Ερχόμαστε τώρα, στους ουσιαστικούς πρωταγωνιστές και «υπεύθυνους» αυτής της δύσκολης αλλά στο τέλος αποθεωτικής γι’ αυτούς ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε μεγάλε παίκτη-προπονητή Ντέγιαν Μιλοσέσκι, που σαν σωστός «καπετάνιος» παρά τις φουρτούνες οδήγησες το καράβι, με άξιο συμπαραστάτη τον έμπειρο και επιστήμονα στη δουλειά του Νίκο Αντωνόπουλο, στο καλύτερο λιμάνι. Αρχίζοντας από τον «άσσο» ευχαριστούμε τον γίγαντα-κέρβερο πορτιέρο Κώστα Κουτρουμπή, τους απροσπέλαστους στην άμυνα Γιάννη Κολόκα, Κυριάκο Αναμουρλίδη (με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής την τελευταία 5ετία) και Παναγιώτη Δημάκη, με τον Κυριάκο και Παναγιώτη να μεγαλουργούν και σ’ άλλες θέσεις όταν χρειαζόταν. Τους ακραίους, με πρώτο τον «πυραυλοκίνητο» Γιώργο Γαλανόπουλο και τους πολύτιμους Ηλιόπουλο Γιώργο, Σταμάτη Πλατανίτη.

Ευχαριστούμε τα «μηχανάκια» της ομάδας αδέρφια-σημαίες τον ακούραστο Πάνο και Τάσο Κουτσογιαννάκη, τους κεντρικούς Χρήστο Μπουτσικάκη, Μάριο Παναγόπουλο (ώριμο πλέον ταλέντο) και Στάθη Χαραλαμπόπουλο. Την επιθετική τριπλέτα, που όταν έπαιζαν όλοι μαζί ήταν ασταμάτητη. Τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, που τράβηξε το μεγαλύτερο βάρος και σκόρερ του «χρυσού» γκολ, Πάρη Κωνσταντόπουλο, τον χαρισματικό Θανάση Μπακατσέλο που ήταν φαντάρος, αλλά ερχόταν και «μίλησε» όταν χρειάστηκε και τον σκόρερ Άγγελο Μούτσο που μετά τα Χριστούγεννα ήρθε και βοήθησε πολύ. Τον επίσης έμπειρο επιθετικό Παναγιώτη Μπρη, τον «μικρό» Γιώργο Ρουμελιώτη και τον αναπληρωματικό κίπερ Σάκη Λύμουρα. Τέλος ευχαριστούμε τα «παιδιά» της ομάδας που βοήθησαν και σταμάτησαν νωρίς τον έμπειρο Ζαπάντη Σταύρο, τον Βασίλη Κουή, τον Αχιλλέα Ζαπάντη, τον Μιχαλόπουλο Γιώργο παίχτη-ιστορία, που ήταν όμως 18άδα τελικού Κυπέλλου και τον Μικελόπουλο Γιώργο που άλλαξε ομάδα.

Ευχαριστούμε τους παίκτες της ομάδας του 2009 που όσοι ήταν δυνατόν ήρθαν και μαζί με μερικά άλλα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα του Α.Ο.Ξ. (ο Ζαπάντης Αγγ. και Σιούτης Βασ. ήρθαν από Αθήνα) τίμησαν με την παρουσία τους τη φιέστα.

Τελειώνουμε αυτή την αναφορά ευχαριστήριο, με δύο ανθρώπους μέλη του συμβουλίου, τον γιατρό-ορθοπεδικό, Φώντα Σταυρόπουλο, για όλες τις υπηρεσίες του στην ομάδα και τον παλιό παίχτη, τώρα γενικό αρχηγό και «ψυχή» των αποδυτηρίων και του πάγκου, Αλέξη Κωστόπουλο, που ήταν «παρών» σ’ όλες τις προπονήσεις και αγώνες της ομάδας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος