FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήρια επιστολή Ηλία Τουτούνη προς τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο: «Είχαμε μια άψογη συνεργασία στην προβολή του πολιτισμού και λαϊκής μας παράδοσης»

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95957″ img_size=”full”][vc_column_text]Θέλω, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω τον απελθόντα Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και,στις 9 Μαρτίου 2018, μου ανέθεσε καθήκοντα άμισθου Συμβούλου, για διάφορα πολιτιστικά θέματα κυρίως λαογραφίας, λαϊκής παράδοσης και την υποστήριξη του Λαογραφικού Μουσείου Αμαλιάδας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Γραμματέα του Δημάρχου, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των οικισμών, τους Προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια των τοπικών συλλόγων, τους υπαλλήλους του Δήμου, τα στελέχη που ήσαν στο γραφείο του Δημάρχου τους δημότες και τα μέλη της Ελληνικής Διασποράς που συνεργασθήκαμε.

Μαζί τους καταφέραμε και διαφημίσαμε τον Δήμο μας, μέσω της τηλεόρασης της Βουλής των Ελλήνων, με την εκπομπή «Από τόπο σε τόπο» με τον κ. Χρήστο Μυλωνά, εκπροσωπήσαμε τον Δήμο μας στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στο αδελφοποιημένο χωριό Μπελογιάννης, μετείχαμε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Ηλείων στην Νέα Υόρκη. Εμπλουτίσαμε το Λαογραφικό Μουσείο μαςμε δωρεές πολιτών και βοηθήσαμε αρκετούς συλλόγους στο έργο τους.

Η συνεργασία μας ήταν άψογη και εποικοδομητική. Δεν διαχειρίσθηκα, ούτε έλαβα έστω και ένα ευρώ από τα ταμεία του δήμου ούτε και από τους Δημότες.

Τέλος εύχομαι στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Λυμπέρη και στα στελέχη της νέας δημοτικής αρχής,καλή επιτυχία στο έργο τους, να δείξουν άμεσο ενδιαφέρον και να στηρίξουν όσο μπορούν την λαογραφία, τα μουσεία και να ενδιαφερθούν για την διάσωση και ανάπτυξη της λαϊκής μας παράδοσης.

Ηλίας Τουτούνης[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot