FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο μήνυμα Αλεξάνδρας Λυκοκανέλλου

Ημερομηνία: 19-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μετά το ατύχημα που είχα στις 27 Δεκεμβρίου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό του Κ.Υ Βάρδας και ειδικότερα την γιατρό κ. Δήμητρα Σερέτη και τη νοσηλεύτρια κ. Αγγελική Γαλανοπούλου για τις πρώτες βοήθειες που μου προσέφεραν με την επιστημονική τους επάρκεια, καθώς και για την τόση προσοχή και υπομονή τους στο πρόσωπό μου.

Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου όπου μεταφέρθηκα στη συνέχεια. Πραγματικά η φροντίδα, το ενδιαφέρον και η όλη προσπάθειά τους είναι αξιέπαινη και με έκαναν να νιώσω σιγουριά και ανακούφιση.

Επίσης να ευχαριστήσω θερμά και τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Σπύρο Πολίτη για το άμεσο και ειλικρινές του ενδιαφέρον.

Επίσης ευχαριστώ θερμά τον εργατολόγο κ. Νίκο Καλάκο, ο οποίος διερχόταν του σημείου του ατυχήματος και προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει και τον οικογενειακό μας φίλο Νίκο Καπώνη που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και με μετέφερε με ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία στο Κέντρο Υγείας.

Με εκτίμηση

Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου

Πρόεδρος Κοινότητας Μέλισσας, δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος