FOLLOW US: facebook twitter

Έτοιμος ο χώρος αναψυχής και το θεατράκι στη Δίβρη

Ημερομηνία: 18-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης για να μπορούν να το απολαύσουν οι κάτοικοι


Συνεργείο εκλεκτών μαστόρων και εργατών πραγματοποίησαν  τον ετήσιο καθαρισμό, επισκευές και συντήρηση , στον τόπο αναψυχής, στο ” πέτρινο ΘΕΑΤΡΆΚΙ -ΛΟΖΙΣΣΟΣ” στη Δίβρη, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων μέσα στο θεσπέσιο δάσος εκ γάβρων (betulus carpinus),

Σύμφωνα με την ενημέρωση του προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Δίβρης κ. Σωτήρη Σωηρόπουλου έγιναν οι ακόλουθες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών:

1. Τοποθετήσαμε κάτω από τον “βασιλέα γάβρο” ένα ακόμη τραπεζόπαγκο, ΔΩΡΕΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Δασάρχη μας κ. Παν. Λάττα.

2. Στερεώσαμε με μόνιμο και τεχνικά άρτιο τρόπο την μεγάλη πινακίδα του ΔΑΣΑΡΧΕΊΟΥ ΠΥΡΓΟΥ (σ. Σημειώνουμε ότι όλος ο χώρος είναι υπό τη διαχείριση και υψηλή εποπτεία του Δασαρχείου) η οποία πινακίδα είχε ριχτεί προ καιρού στο έδαφος, από κάποιους καλοθελητές καταστροφείς….

3. Επισκευάσαμε και πάλι τα σπασμένα (επίσης από καλοθελητές) ξύλινα κάγκελα που προστατεύουν κυρίως τα παιδιά από πιθανή κατακρήμνιση…..

4. Έγινε πλήρης χορτοκοπή σε όλο το πλάτωμα, γιατί τα χορτάρια είχαν πνίξει τον τόπο.

5. Καθαρίσαμε τις κερκιδες και την πίστα στο ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΆΚΙ , που μάλιστα είχε ρυπανθεί από κόπρανα ζώων κάποιων ασυνείδητων κτηνοτρόφων

6. Δημιουργήσαμε δίοδο πρόσβασης στο ρεματάκι πριν το πλάτωμα που είχε κλείσει από όγκους φερτών υλικών, λόγω των πολλών βροχών….

Έγινε δηλαδή σπουδαία δουλειά. -Ευχαριστούμε τους μαστόρους τεχνίτες (τον Ανδρέα, Βασιλη, Γιώτη) που βέβαια πληρώθηκαν εξ ιδίων….(όπως πάντα)

-Ευχαριστουμε τον Δασάρχη μας για την προσφορά του τραπεζόπαγκου

-Ευχαριστουμε και τον πάντα πρόθυμο και ανιδιοτελή συμπατριώτη Μήτσο Πατσή για την μεταφορά του πάγκου αλλά και τον καθαρισμό του δρόμου και του ρέματος Πάνω Γαβροβικου….

Και τώρα, o αγαπημένος χώρος αναψυχής της Δίβρης είναι έτοιμος να μας υποδεχθεί και να απολαύσουμε τη δροσιά του.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Σωτηρόπουλος ενημέρωε ότι φέτος όγω οικονομικών και άλλων εγγενών δυσκολιών, δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στην Διβρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot