FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Βόλεϊ Κ18: Με Γκρίλλα στην αποστολή για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Ημερομηνία: 12-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη νότια Ιταλία βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή της Εθνικής Βόλεϊ Κ18, που θα συμμετάσχει από σήμερα στον 2ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στην αποστολή βρίσκεται και ο 17χρονος Αμαλιαδίτης λίμπερο του Κοροίβου, Τάσος Γκρίλλας, που αγωνίζεται στον Πανιώνιο της Pre League  με υποσχετική.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον Α΄ όμιλο με την διοργανώτρια Ιταλία, το Ισραήλ και τη Βόρεια Μακεδονία και την πρόκριση για τα τελικά παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση παρά το μικρό χρονικά διάστημα της προετοιμασίας μας και πιστεύουμε όλοι στην πρόκριση. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη από τα παιδιά, ενώ ένα επιπλέον κίνητρο είναι το ότι οι αγώνες διεξάγονται στην Ιταλία που είναι η Μέκκα του βόλεϊ», δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γρηγόρης Ρουσάκης και συνέχισε: «Κλειδί για την πρόκριση είναι το ματς της πρεμιέρας με το Ισραήλ. Είναι μια σκληρή ομάδα, βελτιωμένη συγκριτικά με πέρσι όταν τους είχαμε αντιμετωπίσει ξανά στη Μυτιλήνη. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός για να μπορέσουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση με τη Βόρεια Μακεδονία, που την είχαμε κερδίσει στον 1ο προκριματικό».

Η αποστολή

Η αποστολή της Εθνικής απαρτίζεται από τους εξής αθλητές:

Πασαδόροι: Μηνάς Αραπάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80), Ραφαήλ-Γεώργιος Σεμερτζίδης (ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας)

Διαγώνιοι: Γεώργιος Κουβαράς (ΑΟΝΣ Μίλων), Απόστολος Σιώης (ΝΓΣΘ Ηρακλής)

Ακραίοι: Σταύρος-Κωνσταντίνος Μούχλιας (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Γεώργιος Αρμάος (ΓΣ Πανιώνιος), Γεώργιος Μαντελίδης (ΑΟΝΣ Μίλων), Θεόφιλος-Φίλιππος Δορδοκίδης (ΑΕ Λάρισας)

Κεντρικοί: Νικόλαος Μπόνιας (ΑΟ Καβάλα), Ηρακλής Δέρβας (ΑΣ Άρης), Δημήτριος Μανίκας (ΣΦΠ Ολυμπιακός), Κωνσταντίνος Τσάκος (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Λίμπερο: Αναστάσιος Γκρίλλας (ΑΣΑ Κόροιβος-ΓΣ Πανιώνιος), Χρήστος Γκοτσίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Το πρόγραμμα του Α΄ ομίλου

1η αγωνιστική – Παρασκευή 12 Απριλίου

17.00: Ελλάδα – Ισραήλ
20.00: Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία

2η αγωνιστική – Σάββατο 13 Απριλίου
17.00: Ισραήλ – Βόρεια Μακεδονία
20.00: Ελλάδα – Ιταλία

3η αγωνιστική – Κυριακή 14 Απριλίου
17.00: Βόρεια Μακεδονία – Ελλάδα
20.00: Ισραήλ – Ιταλία


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot