FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Νέων: Στην μάχη για το EURO 2023-Την Τρίτη κόντρα στην Νορβηγία

Ημερομηνία: 03-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αύριο, Τρίτη, στις 7μ.μ., με αντίπαλο την Νορβηγία είναι η πρεμιέρα της Εθνικής Νέων στο EURO 2023. Η Εθνική Ομάδα, που έχει στο ρόστερ της και τον Αλέξη Καλογερόπουλο από την Ανδραβίδα, ο οποίος είναι και αρχηγός της, θα συμμετάσχει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για έβδομη φορά στην ιστορία της. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα διεξαχθούν στην Μάλτα από σήμερα 3 Ιουλίου έως τις 16 Ιουλίου.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Μανοέλ στη Βαλέτα έφερε την Εθνική Νέων στον 2o όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2023, με αντιπάλους την Νορβηγία (4/7) την Ισπανία (7/7) και Ισλανδία (10/7).
Στον πρώτο όμιλο θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια χώρα Μάλτα, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Ιταλία. Την πρόκριση στην ημιτελική φάση (νοκ άουτ αγώνες) θα κατακτήσουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Δημήτρης Μοναστηρλής, Νικόλαος-Νέστορας Μπότης, Δημήτρης Κεραμίτσης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Νικόλαος Δεληγιάννης, Αλέξιος Καλογερόπουλος, Αθανάσιος Προδρομίτης, Αλέξιος Γκολφίνος, Ζήσης Τσίκος, Ευάγγελος Νικολάου, Χρήστος Σταυρόπουλος, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Δημήτρης Κωττάς, Γιώργος Κυριόπουλος, Κωνσταντίνος Γκούμας, Νικόλαος Σπυράκος, Γιάννης Αποστολάκης, Στέφανος Τζίμας, Λάμπρος Σμυρλής, Γιάννης Γκιτέρσος. Προπονητής της Εθνικής Νέων είναι ο Αναστάσιος Θέος.

Οι προηγούμενες συμμετοχές της Εθνικής Νέων σε τελική φάση EURO U19 ήταν οι εξής: 2015 (διοργανωτές – ημιτελική φάση), 2012 (φιναλίστ), 2011, 2008, 2007 (φιναλίστ), 2005.

Όλοι αγώνες της Εθνικής Ομάδας θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot