FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελπίδων: Στις κλήσεις ο Καλογερόπουλος

Ημερομηνία: 03-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 20χρονος Ανδραβιδαίος αμυντικός είναι σταθερά στα πλάνα του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη

Η Εθνική Ελπίδων θα δώσει δυο εκτός έδρας αγώνες στην ερχόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία σε φιλικό παιχνίδι και την Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2025, το οποίο έχει χαρακτήρα «τελικού». Ο προπονητής της «Γαλανόλευκης», Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 26 ποδοσφαιριστές για αυτά τα παιχνίδια, ανάμεσά τους και ο 20χρονος στόπερ από την Ανδραβίδα, Αλέξη Καλογερόπουλο, ο οποίος ως γνωστόν, αγωνίζεται από πέρυσι στον Βόλο της Super League 1, με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η Κροατία βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 16 βαθμούς (με ένα παιχνίδι λιγότερο) και η Ελλάδα στην 2η θέση με 17 βαθμούς (με ένα παιχνίδι περισσότερο). Υπενθυμίζεται ότι η 2η θέση δύναται να οδηγήσει στην τελική φάση εάν η ομάδα που την κατακτήσει βρίσκεται στις τρεις καλύτερες δεύτερες των εννέα προκριματικών ομίλων.

Αντιθέτως, αν η ομάδα που κατακτήσει την 2η θέση δεν προκριθεί στην τελική φάση ως καλύτερη δεύτερη, θα συμμετάσχει στα play-off πρόκρισης του EURO 2025, τα οποία θα διεξαχθούν στις 11 και 19 Νοεμβρίου και θα καθοριστούν από την κλήρωση που θα διενεργηθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων

Κώστας Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ), Άγγελος Αγγελόπουλος (ΑΕΚ), Νίκος Γραμματικάκης (Αστέρας AKTOR), Απόστολος Κωνσταντόπουλος (Μπίρσχοτ), Ηλίας Κωστής (Ατλέτικο Μαδρίτης), Παναγιώτης Παναγιώτου (ΠΑΟΚ), Αλέξης Καλογερόπουλος (Βόλος), Ισίδωρος Κουτσίδης (Ολυμπιακός), Απόστολος Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός), Φώτης Κίτσος (Ομόνοια), Θανάσης Κουτσογούλας (Πανσερραϊκός), Λευτέρης Τασιούρας (ΠΑΟΚ), Χρήστος Κουρφαλίδης (Κοζέντσα), Δημήτρης Μεταξάς (Ούλου), Φάνης Μπακούλας (Ολυμπιακός), Χρήστος Μουζακίτης (Ολυμπιακός), Αργύρης Δαρέλας (Ναϊμέγκεν), Γιάννης Αποστολάκης (ΟΦΗ), Σωτήρης Κοντούρης (Παναιτωλικός), Χρήστος Μπελεβώνης (Παναιτωλικό), Νίκος Ζουγλής (Αστέρας AKTOR), Δημήτρης Καλοσκάμης (Ατρόμητος), Χαράλαμπος Κωστούλας (Ολυμπιακός), Γιώργος Κούτσιας (Σικάγο Φάιερ), Γιάννης Νιάρχος (Κόζιτσε), Στέφανος Τζίμας (Νυρεμβέργη).

To πρόγραμμα αγώνων της Εθνικής Ελπίδων

11/10/2024, 16:30: Σλοβακία-Ελλάδα, Φιλικό, Štadión pod Zoborom, Nitra.
15/10/2024, 19:00: Κροατία-Ελλάδα, Προκριματικά EURO 2025, Gradski stadion Ivan Kušek Apaš, Koprivnica.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot