FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδας: Στο Δουβλίνο σήμερα κόντρα στην Ιρλανδία

Ημερομηνία: 10-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στη League B του UEFA Nations League με τη νίκη της με 3-0 επί της Φινλανδίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται σήμερα στις 21.45 (τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA) στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία, για την 2η αγωνιστική του UEFA Nations League 2024-25. Η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου 11 μήνες μετά. Στις 13 Οκτωβρίου 2024 είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση εκεί και χάρη στα γκολ των Γιακουμάκη, Μασούρα “απέδρασε” με ένα σημαντικό εκτός έδρας διπλό. Οι δύο περσινές αναμετρήσεις με την Ιρλανδία είναι οι μοναδικές σε επίσημες διοργανώσεις, με την Εθνική Ομάδα να επικρατεί σε αμφότερες (2-1 στην OPAP Arena), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχουν και τρία φιλικά.

Το πρώτο την άνοιξη του 2000, το δεύτερο το φθινόπωρο του 2002 μετά από τις ήττες με Ισπανία και Ουκρανία για τα προκριματικά του EURO 2004 και τέλος το 2012, μετά από το καλό ξεκίνημα που είχε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Συνολικά η Εθνική παραμένει αήττητη απέναντι στους Ιρλανδούς, αφού έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και μάλιστα στην Ιρλανδία έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου.

Η αποστολή

H Εθνική αναχώρησε χθες το πρωί για το Δουβλίνο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς έμεινε εκτός από τους δύο αυτούς αγώνες.

Οι παίκτες που είναι στην αποστολή της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Ζαφείρης, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόι, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot