FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδας: Ολοκληρώθηκε η 1η εβδομάδα προετοιμασίας -Τραυματισμός Μπακασέτα

Ημερομηνία: 04-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων της με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France) για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Στη προπόνηση του Σαββάτου, που πραγματοποιήθηκε στο Σεραφείδειο Αθλητικό Κέντρο, συμμετείχαν 15 διεθνείς: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Από αύριο, Δευτέρα, στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενσωματώθηκαν και οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τις  προπονήσεις να γίνονται πλέον στο “Γ. Καμάρας”.

Τραυματισμός Μπακασέτα

Εξάλλου, αγωνία επικράτησε στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας μετά τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα στον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Αλάνιασπορ το Σάββατο, όπου μάλιστα έγινε αλλαγή και ενώ νωρίτερα είχε σκοράρει.

Εντούτοις, δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαιτέρως σοβαρό και υπάρχει (συγκρατημένη) αισιοδοξία πως θα προλάβει κανονικά τους αγώνες με την Ιρλανδία (16/6) και τη Γαλλία (19/6) για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε μια πτώση και αισθάνθηκε ένα τράνταγμα, ένιωσε πόνους στο στήθος, αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος