FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Πογέτ για τα πλέι-οφ του Euro 2024

Ημερομηνία: 12-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Ελλάδα, Νέα

Ο Γουστάβο Πογέτ προέβη στην επιλογή 27 παικτών για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν (OPAP Arena, 21 Μαρτίου, 21:45) και την Γεωργία ή το Λουξεμβούργο (26 Μαρτίου), στο πλαίσιο των πλέι-οφ για την πρόκριση στο EURO 2024.

O Ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας στην Εθνική.

Στα πλάνα του Ουρουγουανού βρίσκεται και ο Ζέκα, ενώ εκτός των επιλογών του έμεινε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Νόριτς με την Μίντλεσμπρο και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με το Καζακστάν. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος