FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ανδρών: Για μάχη στο Γουέμπλεϊ 

Ημερομηνία: 10-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Απόψε στις 9.45μ.μ. για την 3η αγωνιστική του Nations League

Η Εθνική Ελλάδας δίνει σήμερα ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, στις 9.45μ.μ. (τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA και το Novasports Prime), για την 3η αγωνιστική του Nations League, όπου οι δύο ομάδες είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με έξι βαθμούς.

Η Εθνική Ομάδα θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί απέναντι στα «λιοντάρια» καθώς δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντί τους σε εννέα αναμετρήσεις.

Συνολικά, Αγγλία και Ελλάδα έχουν βρεθεί αντιμέτωπες εννέα φορές, με τα «λιοντάρια» να μετρούν επτά νίκες και άλλα δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Από αυτά τα εννέα παιχνίδια τα έξι είναι επίσημα με τον απολογισμό να είναι τέσσερις νίκες για τους Άγγλους και δύο ισοπαλίες.

Με Παυλίδη και Δουβίκα τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Στα αγωνιστικά, ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη στερεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της ενδεκάδας του. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα στραφεί στους Βαγγέλη Παυλίδη και Τάσο Δουβίκα για να καλύψουν το κενό του Ιωαννίδη. Άλλωστε στη διάθεσή του είναι πλέον και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Επιπλέον, υπάρχει η σκέψη να παρατάξει την Εθνική Ομάδα με τριάδα στην άμυνα απέναντι στη φιναλίστ των δύο τελευταίων Euro. 

Ο Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Μασούρας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Διαιτητής ο Κολόμπο

Ένας αρκετά άπειρος διαιτητής ορίστηκε στο σημερινό παιχνίδι στοΓούεμπλεϊ, αφού ο 34χρονος Ιταλός Αντρέα Κολόμπο δεν έχει διαιτητεύσει ξανά επίσημο παιχνίδι σε ευρωπαϊκό επίπεδο είτε σε συλλογικό είτε σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Στην πατρίδα του μετράει μόλις 34 ματς στην Serie A, ενώ έχει βρεθεί και σε τρία παιχνίδια σε αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας.

Με 4.300 φιλάθλους η Εθνική

Με 4.300 φιλάθλους στο πλευρό της θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας την Αγγλία απόψε. Από τα 4.300 εισιτήρια για τους Έλληνες φιλάθλους, το απόγευμα της Τρίτης είχαν απομείνει μόλις 300 όπως είχε κάνει γνωστό η Ε.Π.Ο., ωστόσο χθες το απόγευμα η Αγγλική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως έγινε sold out και δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot