FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ανδρών: Αγγλία και Ιρλανδία οι αντίπαλοι του Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 03-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αγγλία στο Λονδίνο (10 Οκτωβρίου) και την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13 Οκτωβρίου) για την 3η και 4η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Αναλυτικά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός απηύθυνε πρόσκληση στους εξής παίκτες:
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα προπονηθούν την ίδια ημέρα στο προπονητικό κέντρο Ατρομήτου. Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 4η αγωνιστική του Nations League 2024-25 (Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 21:45).

Η τιμολογιακή πολιτική είναι παρόμοια με αυτήν του αγώνα με τη Φινλανδία, καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων τιμάται στα 10 ευρώ. Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο φετινό Nations League στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Ιρλανδία και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία που σημείωσε στο στάδιο Aviva του Δουβλίνου στις 10 Σεπτεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot