FOLLOW US: facebook twitter

Μοιράστηκαν σκέψεις και ιδέες για έναν καλύτερο Πύργο

Ημερομηνία: 21-03-2024 | Συντάκτης:

Με τον Δήμαρχο Πύργου συναντήθηκαν τα μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πύργος, η πόλη της καρδιάς μας»

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr


Εξήντα και πλέον προτάσεις, που κατέθεσαν οι διαχειρίστριες της διαδικτυακής σελίδας στο facebook «Πύργος, η πόλη της καρδιάς μας» Ελένη Χονδρογιάννη και Κατερίνα Αναγνωστοπούλου- Σωτηροπούλου, και που μοναδικό στόχο έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη της πόλης, συζητήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο Λάτσειο στη διάρκεια συνάντησης που είχαν  με τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή, παρουσία και του αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Θεοδώρου.

Οι σημαντικότερες προτάσεις των μελών που συζητήθηκαν αφορούσαν τον εθελοντισμό, την καθαριότητα-ανακύκλωση, τα διατηρητέα κτήρια της πόλης, την οδική συμπεριφορά και τους χώρους πάρκινγκ, την υγεία, την παιδεία, τον τουρισμό, τους χώρους πρασίνου και τις παιδικές χαρές, τον πολιτισμό, την πληροφορική, αλλά και συστάσεις προς τους πολίτες για την διατήρηση κυρίως της καθαριότητας και του σεβασμού.

«Η ομάδα «Πύργος, η πόλη της καρδιάς μας» με τα 7.800 μέλη επιθυμεί την επικοινωνία με τη Δημοτική αρχή με σκοπό τη συνεργασία σε εθελοντικές δράσεις.

Γνωρίζουμε ότι καμία δημοτική αρχή, όσο ικανή και να είναι, δεν είναι δυνατόν να επιλύσει συνολικά τα προβλήματα του τόπου, ούτε περιμένουμε να λυθούν προβλήματα χρόνων εν μια νυκτί, ως δια μαγείας. Σίγουρα είναι σημαντικό να βοηθήσουμε όλοι μας.

Η πόλη μας έχει πολλούς ανθρώπους με ωραίες ιδέες και διάθεση να βοηθήσουν. Αλλά μόνος του ο καθένας, δεν μπορεί. Μία συνεργασία έστω σε απλά πράγματα, αφήνοντας στην άκρη τις διαφωνίες μας, είναι μία πολύ καλή αρχή. Είναι κρίμα να πάει χαμένο τόσο έμψυχο υλικό» τόνισαν οι διαχειρίστριες με τον Δήμαρχο Πύργου να απαντά αναλυτικά σε όλα τα ζητήματα που του έθεσαν επισημαίνοντας πως στόχος της δημοτικής αρχής είναι να βαδίσει σταθερά στις προεκλογικές δεσμεύσεις παρόλες τις δυσκολίες που υπάρχουν σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. «Δεν θα κρυφτώ πίσω από την έλλειψη προσωπικού ή την απουσία χρημάτων. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε όλους τους συνδημότες μας.

Δεν βγήκαμε με προϋπόθεση ότι θα βρούμε γεμάτα ταμεία ή πλήρεις τις υπηρεσίες με προσωπικό. Κατεβήκαμε στον προεκλογικό αγώνα, υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας, καταθέσαμε το πρόγραμμά μας, θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε . Και φυσικά έχοντας στο πλευρό μας τους πολίτες, συλλόγους και φορείς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καννής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot