FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Κουρούτα από τον «Μωριά», τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Ήλιδας

Ημερομηνία: 25-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Περιβάλλον

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή , ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Κουρούτας από τον από τον Σύλλογο Δημοτικού Τραγουδιού «Ο Μωριάς» και τον Ερυθρό Σταυρό με την συνδρομή του Δήμου Ήλιδας.

Σκοπός της προσπάθειας είναι να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες, για ένα καλύτερο και πιο καθαρό περιβάλλον και παράλληλα να περιφρουρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, δηλαδή η παραλία της Κουρούτας εν όψει του καλοκαιριού που έχει ήδη ξεκινήσει.

Τον συντονισμό της δράσης είχε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας κ. Ευάγγελος Χριστοφόρου, ο οποίος στις δηλώσεις του επεσήμανε : «ο εθελοντισμός είναι πάντα θέμα επιλογής. Σήμερα μέλη του Συλλόγου «Ο Μωριάς» και του Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας, καθαρίσαμε ένα από τα ομορφότερα κομμάτια του Δήμου μας. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να διατηρούμε τον τόπο που ζούμε καθαρό και στόχος όλων μας σήμερα είναι να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες, για ένα καλύτερο και πιο καθαρό περιβάλλον».

Συμπληρώνοντας ο κ. Χριστοφόρου τόνισε : «θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές που σήμερα καθάρισαν την παραλία και να ζητήσω από όλους να εντατικοποιηθούν παρόμοιες δράσεις στην περιοχή μας».

Αξίζει να αναφερθεί πως την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός των ακτών σε Παλούκι και Κουρούτα μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος