FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Κάτω Σαμικού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχαία Σαμία»

Ημερομηνία: 10-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Περιβάλλον

Σε μια σημαντική και αξιοσημείωτη εθελοντικη δραστηριότητα προχώρησαν τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Σαμικού «Αρχαία Σαμία» την περασμένη Κυριακή, καθώς καθάρισαν  την παραλία του Κάτω Σαμικού σκουπίδια και άλλα άχρηστα αντικείμενα.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι εθελοντές, φορώντας γάντια,  συγκεντρώθηκαν στην παραλία και επιδόθηκαν στην περισυλλογή των απορριμμάτων. Η αρχική εικόνα που αντίκρισαν ήταν απογοητευτική, ένεκα της πληθώρας απορριμμάτων, ωστόσο δεν πτοήθηκαν και ολοκλήρωσαν το έργο τους.

«Στον καθαρισμό συμμετείχαν 15 άτομα και καθαρίσαμε την παραλία και τον χώρο του γκαζόν, όπως και τον δρόμο. Δυστυχώς η κατάσταση που συναντήσαμε ήταν άθλια και στην παραλία και στο γκαζόν και αυτή η εικόνα μάς οδήγησε να κάνουμε τον καθαρισμό. Υπήρχε κόσμος που ήταν στην παραλία και όταν μας είδε να μαζεύουμε τα σκουπίδια, μάζεψε και αυτός κάποια πράγματα, αλλά υπήρχαν και άλλοι που σηκώθηκαν και έφυγαν χωρίς να καθαρίσουν. Ο καθένας έχει την δική του άποψη πάνω σε αυτό το θέμα. Αυτός ο καθαρισμός γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πριν ξεκινήσουν οι καντίνες, και γίνεται για να ευαισθητοποιούν κάποιοι και να μην έχουμε αυτή την κατάσταση που είδαμε κατά τον καθαρισμό. Σαν σύλλογος είμαστε έξι χρόνια που κάνουμε διάφορες δράσεις, όπως εκδηλώσεις, καθαρισμούς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος