FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία της παράταξης «Πύργος-Έργο Πολιτών»: Έμπρακτο μήνυμα συνεισφοράς και αλληλεγγύης

Ημερομηνία: 05-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα επέλεξε να στείλει η παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών» με την πρωτοβουλία για εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησαν ο επικεφαλής Αντώνης Καράμπελας και μέλη της παράταξης, χθες το πρωί, στο Νοσοκομείο Πύργου.

Αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφθηκε τον σταθμό αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ανδρέας Παπανδρέου» και ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες έδωσαν αίμα για τις ανάγκες της τράπεζας αίματος του Νοσοκομείου. Τον κ. Καράμπελα και τους συνεργάτες του υποδέχθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κώστας Διαμαντόπουλος και η προϊσταμένη του σταθμού αιμοδοσίας, ιατρός κα Κωνσταντίνα Πανέτα. Σε σύντομη συνομιλία που είχαν με τον κ. Διαμαντόπουλο, ο κ. Καράμπελας τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια σοβαρή και αναγκαία κοινωνική υποχρέωση, τονίζοντας ότι η κίνηση της παράταξης έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, καθώς οι άνθρωποι που φιλοδοξούν να ηγηθούν των τοπικών κοινωνιών πρέπει έμπρακτα να ενθαρρύνουν την κοινωνική αλληλεγγύη. Δεσμεύθηκε επίσης να καθιερωθεί η εθελοντική αιμοδοσία της παράταξης σε ετήσια βάση.

Ο κ. Καράμπελας υπογράμμισε ότι ο Δήμος Πύργου έχει την υποχρέωση και το καθήκον της διαρκούς και ουσιαστικής στήριξης του Νοσοκομείου, με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια, κάτι που όπως τόνισε, μέχρι σήμερα δεν έχει τηρηθεί.Δεσμεύθηκε ότι η παράταξή του θα εγκαινιάσει μια νέα πρακτική σε σχέση με το Νοσοκομείο, στη βάση της συνεργασίας, υποστήριξης και αρωγής της διοίκησης με όποιον τρόπο δύναται να συμβάλλει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος