FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο 6ο δημοτικό σχολείο Πύργου από την Τράπεζα Αίματος του σχολείου «Ο Άγιος Χαράλαμπος» σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 08-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία, διοργανώνει την προσεχή  Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, η Τράπεζα Αίματος του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις  9.00π.μ έως τις 13.30μμ στο χώρο του 6ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Πύργου Ηλείας, (πάροδος Αγίου Γεωργίου) και καλούνται  όλα τα μέλη ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, να παρευρεθούν και να χαρίσουμε ακόμα μια φορά ΖΩΗ στους συνανθρώπους μας. Οι ανάγκες για αίμα είναι πλέον πολλές!

Η Τράπεζα Αίματος του σχολείου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε παλιούς και νέους αιμοδότες να στηρίξουν την Κυριακάτικη αιμοδοσία του 6ου  δημοτικού αναφέροντας τα εξής:

«Καλούνται ΟΛΟΙ  οι ευαισθητοποιημένοι εξωτερικοί ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ καθώς και νέοι άνθρωποι που αισθάνονται την ανάγκη για ακόμα μια φορά να διαθέσουν 20’ από τον πολύτιμο χρόνο τους, να έλθουν να δώσουν αίμα και να γίνουν μέλη μιας ζεστής ομάδας ανθρώπων που τους ενώνει η ανθρωπιά κι η αγάπη στα παιδιά και τον συνάνθρωπο.
Από την Τράπεζα Αίματος»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος