FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία από την Π.Ε. Ηλείας

Ημερομηνία: 18-12-2023 | Συντάκτης:

Στη νέα κινητή μονάδα αιμοδοσίας – Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023  

Με ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο η Π.Δ.Ε, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη κάλυψης των αιμοδοτικών αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

   Η τελευταία – για το 2023 – εθελοντική αιμοδοσία, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας (που πριν λίγες εβδομάδες παρέλαβε η Π.Ε. Ηλείας), η οποία θα στηθεί στην είσοδο του Διοικητηρίου, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, στον Πύργο.

   Για την διοργάνωσή της έχουν συνεργαστεί η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Πύργου του Γ.Ν. Ηλείας, οι γιατροί και νοσηλευτές της οποίας θα διενεργήσουν την αιμοληψία.

  Ο κ.Γιαννόπουλος, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους αιμοδότες, να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και ενόψει Χριστουγέννων να προσφέρουν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας το πιο σημαντικό δώρο ζωής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος