FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία μαθητών και καθηγητών στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου και στο ΕΠΑΛ Κρεστένων

Ημερομηνία: 24-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87368″ img_size=”full”][vc_column_text]Προσφέροντας ζωή στον συνάνθρωπο, με μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, οι μαθητές καθηγητές δύο σχολείων της Ηλείας, του ΕΠΑΛ Κρεστένων  και του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου αποχαιρέτισαν για τις Πασχαλινές τους διακοπές τα θρανία, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία του σχολείου τους με την συνδρομή του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Μαθητές και καθηγητές χάρισαν το πιο σπουδαίο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους μας.

Η αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Κρεστένων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ημέρα λήξης των μαθημάτων τους και στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου μια μέρα νωρίτερα,  όπου στο χώρο του σχολείου που είχε προγραμματιστεί για να γίνει αιμοδοσία, συγκεντρώθηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που είχαν δηλώσεις συμμετοχή.  Και στις δύο περιπτώσεις – ιδιαίτερα στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου όπου ο αριθμός των μαθητών είναι μεγαλύτερος- υπήρξε εντυπωσιακή συμμετοχή και οι μαθητές με το καλύτερο χαμόγελό τους χάρισαν ζωή! Και το σπουδαιότερο, χάραξαν μια νέα πορεία στη ζωή τους και απέκτησαν αρκετά νωρίς τον τίτλο του εθελοντή αιμοδότη.

Οι συμμετέχοντες μαθητές υποβλήθηκαν στον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο από την Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, Κωνσταντίνας Πανέτα και και αιμοδότησαν στην συνέχεια με την επιμέλεια των νοσηλευτών Ράνιας Μπαρλαμά και Γιώργου Βενιζέλου.

Οι καθηγητές των δύο σχολείων δήλωσαν επισήμαναν ότι στόχος αυτής της εθελοντικής αιμοδοσίας, ήταν να γαλουχήσει τα παιδιά στο πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς και να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και θέλουμε να πετύχουμε , ώστε να συνεχίσουν τα παιδιά  να δίνουν αίμα και μετά το σχολείο.

Μαθητές και καθηγητές αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! [/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1556091923192-d1177172-03f2-9″ include=”87369,87370,87371″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot