FOLLOW US: facebook twitter

Έσβησε στην αγκαλιά του πατέρα της ένα αγγελούδι 6,5 ετών στον Κάμπο της Πηνείας

Ημερομηνία: 10-12-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”77686″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την τραγωδία με το χαμό του μόλις 6,5 ετών κοριτσιού στο χωριό Κάμπος Πηνείας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Το τραγικό αυτό περιστατικό, βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια αλλά ολόκληρη την περιοχή. Ένα παιδί χάθηκε τόσο νωρίς και τόσο άδικα, από τη ζωή.

Το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από τη μυασθένεια Gravis μια αυτοάνοσο νόσο, που χαρακτηρίζεται από πολλαπλών βαθμών αδυναμία των σκελετικών μυών του σώματος.

Το απόγευμα του Σαββάτου λίγο μετά τις έξι, σε μια στιγμή που ένιωσε αδιαθεσία, το κοριτσάκι έπεσε αναίσθητο στην αγκαλιά του πατέρα της. Η οικογένειά της γνωρίζοντας τις επιπτώσεις της νόσου, χωρίς να χάσει χρόνο μετέφεραν το παιδί τους εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, καθώς φέρεται να είχε υποστεί εισρόφηση. Το περιστατικό ήταν βαρύ και παρά τις προσπάθειες που έγιναν επί περίπου 40 λεπτά για ανάνηψη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το κοριτσάκι κατέληξε στις 7.20 το απόγευμα. Για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του κοριτσιού έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η μυασθένεια Gravis (MG), είναι μια χρόνια αυτοάνοση (autoimmune) πάθηση που χαρακτηρίζεται από πολλαπλών βαθμών αδυναμία των σκελετικών μυών του σώματος.
Στη χώρα μας εκτιμάται πως υπάρχουν τουλάχιστον 3000 ασθενείς…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot