FOLLOW US: facebook twitter

ΕΣΠΑ Παιδικοί Σταθμοί 2023 – 2024 ΕΕΤΑΑ: Oριστικά αποτελέσματα για τα voucher

Ημερομηνία: 26-08-2023 | Συντάκτης:

Ανακοινώσεις από την ΕΕΤΑΑ για τα οριστικά αποτελέσματα δικαιούχων voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ 2023-2024.

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα οριστικά αποτελέσματα δικαιούχων voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ 2023 – 2024 από την ΕΕΤΑΑ. Πρόκειται για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/8) η ΕΕΤΑΑ:

Ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», της περιόδου 2023-2024.

Το «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», αφορά παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας και παιδιά & άτομα με αναπηρία και υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.

Όπως σημειώνεται, ολοκληρώθηκε στις 22 Αυγούστου 2023 η επεξεργασία των αιτήσεων και των ενστάσεων για χορήγηση vouchers, και τα οριστικά αποτελέσματα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot