FOLLOW US: facebook twitter

Έσκασε η… ροζ μολότοφ σκορπίζοντας γέλιο μέχρι.. δακρύων!  

Ημερομηνία: 21-05-2024 | Συντάκτης:

Σήκωσε αυλαία η Θεατρική Ομάδα Κρεστένων “Έκφρασις” που για πέντε συνεχόμενα βράδια παρουσίασε την σπαρταριστή κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου στο θεατράκι της Γιορτής Σταφίδας

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Για πέντε συνεχόμενα βράδια, η Θεατρική Ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις», χάρισε στους θεατές απίστευτο γέλιο,  παρουσιάζοντας την  σπαρταριστή κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Ροζ Μολότοφ» σε σκηνοθεσία Βασιλικής Αλεξοπούλου στον  κλειστό χώρο του Θεάτρου  της Γιορτής Σταφίδας. 

Οι ηθοποιοί με τις απίστευτες ερμηνείες, το κέφι και το  ταπεραμέντο τους, παρέσυραν το κοινό που κατέκλυσε το θέατρο Κρεστένων σε ένα μοναδικό ταξίδι γέλιου με πολλά μπερδέματα, εκβιασμούς, μηχανορραφίες, ίντριγκες, κόντρες και διαπλοκή, με ξεκαρδιστικές στιγμές από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όλοι οι συντελεστές της όμορφης αυτής παράστασης που σήκωσε αυλαία το βράδυ της Κυριακής,  οι ηθοποιοί με τις εξαίρετες ερμηνείες τους όπως και η σκηνοθέτης Βασιλική Αλεξοπούλου που έστησε μια απολαυστική παράσταση, οπου παρέλασαν   θριαμβευτικά επι σκηνής πολυτέλεια, καλοπέραση,  χρηματισμός και διαπλοκή της μεγαλοαστικής τάξης και των πολιτικών και  κάπως ετσι, έσκασε η… ροζ μολότοφ! Και τι μολότοφ!

Υπουργοί, εργολάβοι και μεγαλοεπιχειρηματίες, γόνοι υψηλά ιστάμενων προσώπων, έβαλαν στην άκρη τους κανόνες ηθικής και στο βωμό της διασκέδασης και προς τέρψη του θεατρόφιλου κοινού, βγάζοντας στη φόρα εκβιασμούς, σκάνδαλα, – συζυγικές απιστίες, μίζες, δωροδοκίες και άλλα τινά, που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και όχι μόνο.

Μια κωμωδία μέχρι «δακρύων» που πολύ απόλαυσες το κοινό καταχειροκροτώντας όλη την θεατρική ομάδα Κρεστένων που για ένα περίπου δίωρο κράτησε τον κόσμο μακριά από τα προβλήματα και τις έννοιες της καθημερινότητας χαρίζοντας μόνο γέλιο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος