FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται το 3ο Καρναβάλι Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 14-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Αύριο Σάββατο η έναρξη με ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι στην πλατεία Αγίου Ιωάννη-Καθαρά Δευτέρα η μεγάλη παρέλαση

Στην τελική ευθεία  μπαίνουν οι προετοιμασίες από την οργανωτική επιτροπή για την έναρξη του 3ου Καρναβαλιού Βαρθολομιού  που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη. Η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση, με πολλά αποκριάτικα πληρώματα και άρματα, έχει προγραμματιστεί για την Καθαρά Δευτέρα  2 Μαρτίου 2020 και ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Το Καρναβάλι Βαρθολομιού είναι μια συνδιοργάνωση του δήμου Πηνειού, του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την συνεργασία συλλόγων και σχολείων της περιοχής. Συμμετέχουν πολλά και ευφάνταστα γκρουπ με απίθανες στολές ,

Η Καρναβαλική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα προς όλον τον κόσμο να κατέβει αύριο στο Βαρθολομιό για να γιορτάσει και να διασκεδάσει την πανηγυρική έναρξη της αποκριάς. Ξεχωριστό χρώμα θα δώσει η ομάδα Λάτιν του «Εν Χορώ», ενώ το καρναβαλικό πάρτι θα απογειώσει με τις μουσικές του ο  γνωστός Dj Giannis Fournomitis, ενώ θα προσφερθούν στον κόσμο παραδοσιακά εδέσματα της αποκριάς.

«Ελάτε να διασκεδάσουμε σε ένα άκρως Καρναβαλικό Party με απίθανη μουσική, κέφι και χορό!! Παρέα θα μας κάνουν οι ΜΑΣΚΟΤ μας που θα μοιράσουν γλυκά στους μικρούς μας φίλους ενώ συνεπείς πάντα με τη παράδοση μας, θα έχουμε ετοιμάσει παραδοσιακή γαλατόπιτα, γλυκό που πάντα γινόταν την περίοδο των Αποκριών!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος